Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, Νίκος Κοτζιάς με επιστολή-καταπέλτη του στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ουσιαστικά καταγγέλλει ανοιχτά πλέον τις κινήσεις και ενέργειες του Έσπεν Μπαρθ Άιντα στο Κυπριακό.

Ο γεωργικός τομέας της Κύπρου βρίσκεται σήμερα πάνω σε υγιείς στέρεες και επαγγελματικές βάσεις δήλωσε χτες το βράδυ ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στο Ζύγι όπου παρέστη στο Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο του Παναγροτικού.

Η Επιτροπή Μνήμης της Αρμενικής Γενοκτονίας στην Κύπρο καλεί τη διεθνή κοινότητα να πάψει να τρέφει αυταπάτες ότι η σύγχρονη Τουρκία έχει εκδημοκρατιστεί και έχει αποστασιοποιηθεί από τις βαρβαρότητες και τα εγκλήματα του παρελθόντος.

Την εκκίνηση μίας νέας περιόδου παραβιάσεων της Αποκλειστικής Ζώνης της Κύπρου από την Τουρκία, σηματοδοτεί η παρουσία του ερευνητικού σκάφους Μπαρμπαρός και του συνοδευτικού πλοίου Bravo Supporter εντός των χωρικών υδάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για τέσσερις περίπου ώρες ο δικαστής του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου ανέγνωσε αποσπασματικά την πολυσέλιδη ομόφωνη απόφασή του για την υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, σύμφωνα με την οποία οι πέντε κατηγορούμενοι κρίνονται ένοχοι.

Μόνο μέσα από ήπιο πολιτικό λόγο, διάλογο και εθνική ομοψυχία μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ανατροπή των τετελεσμένων που επέφερε στην πατρίδα μας το δίδυμο έγκλημα του πραξικοπήματος και της εισβολής, τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για τη θλιβερή επέτειο της 21ης Απριλίου.

Αναζήτηση στη "Φ"

Oι εκδόσεις «Διαδρομές» διευκρινίζουν ότι από σήμερα θα κινούνται νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή εντύπου και οποιασδήποτε ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου των blog, που αναμεταδίδει ή ανακατασκευάζει ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρει την πηγή τους. Το φαινόμενο της καταλήστευσης των ειδήσεων και της απαξίωσης της κοπιαστικής εργασίας των συντακτών προς ίδιον όφελος, πρέπει να εκλείψει και να διασφαλίσουμε την πνευματική εργασία των δημοσιογράφων μας.


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media