• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο συμπαράστασης προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα

Forum Athletic Dept

Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο συμπαράστασης προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα

Μαζική ήταν η συμμετοχή πολιτών στο συλλαλητήριο συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, το οποίο διοργανώθηκε σήμερα στην Ορεστιάδα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αίτημα την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών. Οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν με ειρηνικό τρόπο, κρατώντας ελληνικές σημαίες, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι διοργανωτές του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ», μαζί με φορείς και συλλόγους που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου, ενώ τελικά δεν απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός, προτιμώντας να δώσουν τον λόγο στους εκπροσώπους των συλλόγων που οργάνωσαν την κινητοποίηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αναζήτηση στη "Φ"

Oι εκδόσεις «Διαδρομές» διευκρινίζουν ότι από σήμερα θα κινούνται νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή εντύπου και οποιασδήποτε ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου των blog, που αναμεταδίδει ή ανακατασκευάζει ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρει την πηγή τους. Το φαινόμενο της καταλήστευσης των ειδήσεων και της απαξίωσης της κοπιαστικής εργασίας των συντακτών προς ίδιον όφελος, πρέπει να εκλείψει και να διασφαλίσουμε την πνευματική εργασία των δημοσιογράφων μας.


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media