• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Συνάντηση με τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είχε ο Πρέσβης Κ. Κενεβέζος

Forum Athletic Dept

Συνάντηση με τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είχε ο Πρέσβης Κ. Κενεβέζος

Τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από την Τουρκία στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης, επισκέφθηκε την Κυριακή ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος.

Ο κ. Κενεβέζος συναντήθηκε αρχικά με την οικογένεια του Δημήτρη Κούκλατζη στην Ορεστιάδα, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Καστοριά, όπου συνάντησε την οικογένεια του Άγγελου Μητρετώδη.

Ο Κύπριος Πρέσβης μετέφερε τη στήριξη και τη συμπαράσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας στις οικογένειες, αλλά και την ευχή να τελειώσει σύντομα η παράνομη κράτηση των δύο στρατιωτικών.

Οι δύο οικογένειες ενημέρωσαν τον κ. Κενεβέζο για την πορεία της υπόθεσης και τον ευχαρίστησαν θερμά για την πρωτοβουλία που πήρε, αλλά και για το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους δύο στρατιωτικούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αναζήτηση στη "Φ"

Oι εκδόσεις «Διαδρομές» διευκρινίζουν ότι από σήμερα θα κινούνται νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή εντύπου και οποιασδήποτε ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου των blog, που αναμεταδίδει ή ανακατασκευάζει ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρει την πηγή τους. Το φαινόμενο της καταλήστευσης των ειδήσεων και της απαξίωσης της κοπιαστικής εργασίας των συντακτών προς ίδιον όφελος, πρέπει να εκλείψει και να διασφαλίσουμε την πνευματική εργασία των δημοσιογράφων μας.


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media