Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί η 30χρονη Ευτυχία Κλεομένη, όταν όχημα που οδηγούσε 79χρονος, ανέκοψε την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας της, κοντά στο νέο Νοσοκομείο Λεμεσού, στην οδό Συνεργατισμού.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, 47χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος τραυματίστηκε όταν κτυπήθηκε στο κεφάλι από μεταλλική πλατφόρμα σκαλωσιάς που υποχώρησε, ενώ εργαζόταν σε υπό ανέγερση κτιριακό συγκρότημα ξενοδοχείου της τουριστικής Λεμεσού.

Προσπάθεια για Τρίτο Ρεκόρ Γκίνες στις έλξεις σε μονόζυγο θα κάνει την ερχόμενη Κυριακή ο Jamshid Turaev, o 38χρονος από το Ουζμπεκιστάν, με κυπριακή υπηκοότητα, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό.

Καταχωρήθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού υπόθεση που αφορά 61 διαρρήξεις τις οποίες παραδέχθηκε ότι διέπραξε 17χρονος Ε/κ, ο οποίος μέχρι την έναρξη της δίκης του, στις 11 Μαΐου, θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Σε στοχευμένους ψεκασμούς στο βιότοπο Ακρωτηρίου και οπουδήποτε εντοπίζεται πρόβλημα κουνουπιών στη δυτική Λεμεσό, προχωρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, ο οποίος προέδρευσε ευρείας σύσκεψης για το θέμα, στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τέσσερα κλοπιμαία οχήματα που είχαν εισαχθεί στην Κύπρο θα κατέληγαν σε Κύπριο εισαγωγέα διερευνώνται και η Αστυνομία θα ενεργήσει αναλόγως εάν προκύψουν αδικήματα, ανέφερε σήμερα ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 38χρονου Ε/κ, ο οποίος φέρεται να απέσπασε με τη βία χρηματικό ποσό 300 ευρώ από Κινέζο τουρίστα, στον οποίον παρουσιάστηκε ως οδηγός ταξί και τον μετέφερε σε απόμακρη περιοχή. Φέρεται, επίσης, να τον απείλησε ζητώντας του ακόμη 300 ευρώ για να τον μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο του.

Εκτεταμένες ζημιές σε εξαρτήματα οχημάτων, σε εξοπλισμό, στις γυάλινες προθήκες και στην βαφή του καταστήματος προκάλεσε πυρκαγιά σε κατάστημα πώλησης εξαρτημάτων αυτοκινήτων στον Υψωνα.

Αναζήτηση στη "Φ"

Oι εκδόσεις «Διαδρομές» διευκρινίζουν ότι από σήμερα θα κινούνται νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή εντύπου και οποιασδήποτε ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου των blog, που αναμεταδίδει ή ανακατασκευάζει ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρει την πηγή τους. Το φαινόμενο της καταλήστευσης των ειδήσεων και της απαξίωσης της κοπιαστικής εργασίας των συντακτών προς ίδιον όφελος, πρέπει να εκλείψει και να διασφαλίσουμε την πνευματική εργασία των δημοσιογράφων μας.


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media