• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Τραυματισμός 30χρονου από προπέλα βοηθητικού σκάφους στη Λεμεσό

Forum Athletic Dept

Τραυματισμός 30χρονου από προπέλα βοηθητικού σκάφους στη Λεμεσό

Με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 30χρονος Σλοβάκος, ο οποίος κτυπήθηκε από προπέλα εξωλέμβιας μηχανής βοηθητικού σκάφους, που ανήκει σε γιοτ και το οποίο ελλιμενίζεται μόνιμα στη μαρίνα του St.Raphael, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε κάταγμα κνήμης δεξιού ποδιού, ρήξη τετρακέφαλου δεξιού ποδιού, κάταγμα ωλένης δεξιού χεριού, θλαστικό τραύμα στο δεξί χέρι καθώς και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το ατύχημα οφειλόταν σε λάθος χειρισμό του φουσκωτού από τον ιδιοκτήτη του γιοτ, ο 30χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ανακριτές πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να κτυπηθεί από την προπέλα.

Η κατάσταση του, αν και σοβαρή, θεωρείται εκτός κινδύνου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αναζήτηση στη "Φ"

Oι εκδόσεις «Διαδρομές» διευκρινίζουν ότι από σήμερα θα κινούνται νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή εντύπου και οποιασδήποτε ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου των blog, που αναμεταδίδει ή ανακατασκευάζει ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρει την πηγή τους. Το φαινόμενο της καταλήστευσης των ειδήσεων και της απαξίωσης της κοπιαστικής εργασίας των συντακτών προς ίδιον όφελος, πρέπει να εκλείψει και να διασφαλίσουμε την πνευματική εργασία των δημοσιογράφων μας.


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media