Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των διαφόρων τμημάτων, την εκπαίδευση και δοκιμασία του ανθρώπινου δυναμικού των αρμόδιων υπηρεσιών της Δημοκρατίας και την εφαρμογή των Ειδικών Εθνικών Σχεδίων Δράσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελική φάση της άσκησης κατάσβεσης αγροδασικής πυρκαγιάς "ΛΑΙΛΑΠΑ 2017", σε περιοχή των κοινοτήτων Τριμίκλινη, Κουκά και Μονιάτη.

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού προκήρυξε νέο διαγωνισμό για τη δημιουργία του τεχνολογικού πάρκου στο Πεντάκωμο, σε μια προσπάθεια προώθησης της έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο.

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 9 Μαΐου 2017, από τις 12 μ. και την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017, καθ’ όλην την διάρκεια της ημέρας, ο αρχαιολογικός χώρος του Κουρίου θα παραμείνει κλειστός για το κοινό.

Το έργο κατασκευής του Σταθμού Επεξεργασίας Οικιακών Βοθρολυμάτων και Βιομηχανικών Αποβλήτων στην περιοχή Βατί αναμένεται να οδηγήσει στον τερματισμό της λειτουργίας των υφιστάμενων χωμάτινων δεξαμενών διάθεσης λυμάτων που βρίσκονται στην περιοχή και στην ορθολογική διαχείριση των λυμάτων της Λεμεσού, δήλωσε ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης σε χαιρετισμό στην Ημερίδα που έγινε το πρωί για παρουσίαση του έργου.

Μονοξείδιο του άνθρακα φαίνεται πως είχαν εισπνεύσει τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια που εντοπίστηκαν χθες απανθρακωμένα στην οικία τους, στο Βουνί της Επαρχίας Λεμεσού, μετά από φωτιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Βουνί της Επαρχίας Λεμεσού, από τον άδικο χαμό των δυο συγχωριανών τους, Θεοδώρας και Ευθύμιου Ευθυμίου, 71 και 68 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι απανθρακώθηκαν μετά από πυρκαγιά στην οικία τους.

Προς όλες τις κατευθύνσεις στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το φόνο εκ προμελέτης του 61χρονου Άντρου Ροδοθέου, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ενώ βρισκόταν σε εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου, στο χωριό Γεράσα της επαρχίας Λεμεσού.

Αναζήτηση στη "Φ"

Oι εκδόσεις «Διαδρομές» διευκρινίζουν ότι από σήμερα θα κινούνται νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή εντύπου και οποιασδήποτε ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου των blog, που αναμεταδίδει ή ανακατασκευάζει ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρει την πηγή τους. Το φαινόμενο της καταλήστευσης των ειδήσεων και της απαξίωσης της κοπιαστικής εργασίας των συντακτών προς ίδιον όφελος, πρέπει να εκλείψει και να διασφαλίσουμε την πνευματική εργασία των δημοσιογράφων μας.


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media