• Αρχική
  • Θέματα "Φ"
  • Ύπαιθρος
  • Συνεχίζονται οι έρευνες για το φόνο εκ προμελέτης του Άντρου Ροδοθέου

Συνεχίζονται οι έρευνες για το φόνο εκ προμελέτης του Άντρου Ροδοθέου

Προς όλες τις κατευθύνσεις στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το φόνο εκ προμελέτης του 61χρονου Άντρου Ροδοθέου, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ενώ βρισκόταν σε εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου, στο χωριό Γεράσα της επαρχίας Λεμεσού.

Ήδη έχουν κληθεί για ανάκριση αρκετά πρόσωπα, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύψει οτιδήποτε που να δικαιολογεί συλλήψεις, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτιμάται πως ο δράστης ήταν επαγγελματίας εκτελεστής.

Από τις έρευνες που έγιναν στην περιοχή δεν έχει γίνει κατορθωτό να εντοπιστούν κάλυκες όπλου και εικάζεται πως ο δράστης είχε μεριμνήσει να μην αφήσει κανένα τεκμήριο.

Το θύμα δέχθηκε έναν αλλά θανατηφόρο πυροβολισμό στο σώμα, που τον έπληξε στη σπονδυλική στήλη και ακολούθως στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας ρήξη κοιλιακής αορτής και αιμορραγικό σοκ.

Ετικέτες: δολοφονία, γεράσα

Αναζήτηση στη "Φ"

Oι εκδόσεις «Διαδρομές» διευκρινίζουν ότι από σήμερα θα κινούνται νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή εντύπου και οποιασδήποτε ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου των blog, που αναμεταδίδει ή ανακατασκευάζει ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρει την πηγή τους. Το φαινόμενο της καταλήστευσης των ειδήσεων και της απαξίωσης της κοπιαστικής εργασίας των συντακτών προς ίδιον όφελος, πρέπει να εκλείψει και να διασφαλίσουμε την πνευματική εργασία των δημοσιογράφων μας.


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media