• Αρχική
  • Θέματα "Φ"
  • Ύπαιθρος
  • Δύο ηλικιωμένα αδέλφια εντοπίστηκαν απανθρακωμένα στο Βουνί Λεμεσού

Δύο ηλικιωμένα αδέλφια εντοπίστηκαν απανθρακωμένα στο Βουνί Λεμεσού

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Βουνί της Επαρχίας Λεμεσού, από τον άδικο χαμό των δυο συγχωριανών τους, Θεοδώρας και Ευθύμιου Ευθυμίου, 71 και 68 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι απανθρακώθηκαν μετά από πυρκαγιά στην οικία τους.

Τα δυο αδέλφια, ανέφερε ο κοινοτάρχης Ματθαίος Πρωτόπαπας, ήταν γέννημα θρέμμα της κοινότητας, η οποία είναι συγκλονισμένη από το κακό που συνέβη. Είπε επίσης πως, σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται πως η φωτιά ξεκίνησε κατά τις 7 το πρωί.

«Δυστυχώς δύο συνάνθρωποι μας έχασαν σήμερα τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στο χώρο στον οποίο διέμεναν», ανέφερε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, σημειώνοντας πως γίνονται σχεδιασμοί για να απομακρυνθούν οι σοροί από την παλιά κατοικία, η οποία κρίνεται επικίνδυνη για την ασφάλεια των πυροσβεστών.

Η καταστροφή μέσα στο χώρο, συνέχισε, είναι ολοκληρωτική και αυτό το θέμα είναι και η μεγαλύτερη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουμε στο να διερευνήσουμε με ασφάλεια τα αίτια που έχουν προκαλέσει την πυρκαγιά.

Ο Υπεύθυνος Υπαίθρου της ΑΔΕ Λεμεσού Νίκος Νικολάου δήλωσε πως η πληροφορία λήφθηκε γύρω στις 9 το πρωί στον αστυνομικό σταθμό Πάχνας και «αμέσως έφτασαν στο μέρος περιπολικά μαζί με την πυροσβεστική και από εξετάσεις που έγιναν βρέθηκαν μέσα στην οικία, που καταστράφηκε ολοσχερώς, δύο απανθρακωμένα πτώματα».

Εκ πρώτης όψεως, σημείωσε, δεν υπάρχει καμία υπόνοια εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι εξετάσεις για τα αίτια της φωτιάς συνεχίζονται.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε γύρω στις 09:00 από κατοίκους και κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς εντόπισε τις δύο απανθρακωμένες σορούς.

Μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ετικέτες: βουνί

Αναζήτηση στη "Φ"

Oι εκδόσεις «Διαδρομές» διευκρινίζουν ότι από σήμερα θα κινούνται νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή εντύπου και οποιασδήποτε ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου των blog, που αναμεταδίδει ή ανακατασκευάζει ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρει την πηγή τους. Το φαινόμενο της καταλήστευσης των ειδήσεων και της απαξίωσης της κοπιαστικής εργασίας των συντακτών προς ίδιον όφελος, πρέπει να εκλείψει και να διασφαλίσουμε την πνευματική εργασία των δημοσιογράφων μας.


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media