• Αρχική
  • Θέματα "Φ"
  • Ύπαιθρος
  • Ενδείξεις πως δεν είχαν τις αισθήσεις τους τα δυο αδέλφια που απανθρακώθηκαν στο Βουνί

Ενδείξεις πως δεν είχαν τις αισθήσεις τους τα δυο αδέλφια που απανθρακώθηκαν στο Βουνί

Μονοξείδιο του άνθρακα φαίνεται πως είχαν εισπνεύσει τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια που εντοπίστηκαν χθες απανθρακωμένα στην οικία τους, στο Βουνί της Επαρχίας Λεμεσού, μετά από φωτιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Κατά τη νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, εντοπίστηκαν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι η 71χρονη και ο 68χρονος είχαν εισπνεύσει μονοξείδιο του άνθρακα πριν καούν ζωντανοί, γεγονός που ενισχύει και το ενδεχόμενο ότι δεν είχαν τις αισθήσεις τους.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν με τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν, ενώ επίσημα η αναγνώριση της ταυτότητας τους θα γίνει με τη μέθοδο του DNA.

Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει, ενώ στο μικροσκόπιο των ερευνητών βρίσκεται σόμπα γκαζιού που παραλήφθηκε από το πλήρως κατεστραμμένο εσωτερικό της παλιάς κατοικίας.

Ετικέτες: βουνί

Αναζήτηση στη "Φ"

Oι εκδόσεις «Διαδρομές» διευκρινίζουν ότι από σήμερα θα κινούνται νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή εντύπου και οποιασδήποτε ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου των blog, που αναμεταδίδει ή ανακατασκευάζει ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρει την πηγή τους. Το φαινόμενο της καταλήστευσης των ειδήσεων και της απαξίωσης της κοπιαστικής εργασίας των συντακτών προς ίδιον όφελος, πρέπει να εκλείψει και να διασφαλίσουμε την πνευματική εργασία των δημοσιογράφων μας.


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media