Skip to main content

Η Μέλανη Λάμπρου στην Ακαδημία Μπολσόι


melani-lamprou

Η 14χρονη μαθήτρια από τη Λεμεσό αποδέχτηκε σχετική πρόσκληση

Μεγάλη επιτυχία τόσο για τη Λεμεσό όσο και για την 14χρονη μαθήτρια Μέλανη Λάμπρου, αποτελεί η αποδοχή της στην Ακαδημία Μπαλέτου Μπολσόι της Μόσχας. Από μικρή η Μέλανη Λάμπρου ονειρευόταν να γίνει μπαλαρίνα και πριν από μερικές μέρες ήρθε η δικαίωση, αφού η Ακαδημία των Μπολσόι απηύθυνε πρόσκληση στη μικρή συμπολίτισσα μας, την οποία βεβαίως αποδέχτηκε.

«Για μένα το μπαλέτο σημαίνει πάρα πολλά, σημαίνει τα πάντα» δήλωσε η ίδια και ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα. Σε ένα περίπου μήνα θα αφήσει πίσω τους φίλους και την οικογένεια της για να ταξιδέψει στη Μόσχα όπου θα ξεκινήσει μια καινούρια ζωή, έτσι ακριβώς όπως την ονειρευόταν. Μια ζωή που θα την φέρνει όλο και πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων της που συγκλίνουν στο να αναδειχθεί σε μπαλαρίνα διεθνούς εμβέλειας.

Από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών η Μέλανη Λάμπρου παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου σε μια από τις πιο γνωστές και πιο παλιές σχολές χορού της Λεμεσού, αυτή της Φρόσως Χατζηγεωργίου η οποία ως έμπειρη δασκάλα χορού, κατάλαβε από πολύ νωρίς ότι η μικρή Μέλανη είχε όλες τις δυνατότητες και το σωματότυπο για να γίνει μπαλαρίνα.

Από την άλλη η σκληρή δουλειά και το πείσμα της ίδιας της χορεύτριας οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι κόποι της 14χρονης αλλά και των δασκάλων της, αρχικά της Φρόσως Χατζηγεωργίου και έπειτα της Μαργαρίτας Μακρίδου, ανταμείφθηκαν.


Αναζήτηση