Τα παιδιά της Διάστασης «έκλεψαν» την παράσταση στο 'Big Time Musicals'

Μια μακρά πορεία αφιερωμάτων στα πιο αγαπημένα musicals συνεχίστηκε στο Παττίχειο Δημοτικό θέατρο Λεμεσού με την παράσταση Big Time Musicals, με τον κύριο ρόλο στο χορό και στο τραγούδι να έχουν τα παιδιά της Διάστασης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτιστικού ομίλου διάσταση, το θέατρο γέμισε για δυο βραδιές με τη ζωντάνια και την μαγεία της μουσικής σκηνής, που με τόση αγάπη απέδωσαν οι καλλιτέχνες της Διάστασης.

Η νέα παράσταση της Διάστασης «γεμάτη μελωδίες, ρυθμό, χρώματα, υπέροχες ερμηνείες τραγουδιών και πάνω από όλα μια εκπληκτική παιδική χορωδία από 60 παιδιά» πραγματικά μάγεψαν τους θεατές, που στο τέλος για πολλή ώρα δεν χόρταιναν να χειροκροτούν τους υπέροχους αυτούς εραστές της τέχνης, προστίθεται.

Παρουσιάστηκαν τραγούδια από γνωστά musicals όπως «Evita», «Phantom of the Opera», «Starlight Express», «Grease», «Matilda», «Mary Poppins», «Fame», «Rent» άλλα πολλά άλλα. Μετά από απαίτηση του κοινού, ο όμιλος κάνει προσπάθεια να επαναλάβει τις παραστάσεις τόσο στη Λεμεσό όσο και στη Λευκωσία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media