• Αρχική
  • Agenda
  • Πολιτισμός
  • Το διάσημο χορευτικό συγκρότημα «CELTIC LEGENDS» στη Κύπρο για δύο μόνο παραστάσεις
Celtic Legends

Το διάσημο χορευτικό συγκρότημα «CELTIC LEGENDS» στη Κύπρο για δύο μόνο παραστάσεις

Το εντυπωσιακό συγκρότημα «Celtic Legends» θα βρίσκεται στη Κύπρο για δύο μόνο παραστάσεις που θα γίνουν στο Παττίχειο θέατρο στη Λεμεσό στις 26 Νοεμβρίου και στο Θέατρο του Στροβόλου στις 27 Νοεμβρίου.

Το συγκρότημα έχει ήδη χαράξει τη παρουσία του και είναι γνωστό και περιζήτητο στην Ευρώπη και Αμερική όπου περιοδεύει κάθε χρόνο. Παρουσιάζει τους γνωστούς Κέλτικους χορούς που χαρακτηρίζονται από έντονα δυνατά και γρήγορα χορευτικά βήματα με ρυθμικό ήχο στο πάτωμα, με συντονισμένες κινήσεις κυρίως των ποδιών , με σώματα που κινούνται και ρέουν σαν ποτάμι μέσα σε ένα ενιαίο κομμάτι.

Πέντε κορυφαίοι οργανοπαίχτες συνοδεύουν ζωντανά με παραδοσιακά μουσικά όργανα τους χορευτές και τραγουδιστές. Τα κοστούμια τους είναι ποικιλόμορφα, με έντονα χρώματα που αναδεικνύουν κυρίως τα πόδια των χορευτών που έχουν εμφαντικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο . μουσικού διευθυντή Sean McCarthy και της χορογράφου Jacintha Sharpe .Με ένα ολοζώντανο πρόγραμμα με μουσικούς και χορευτές οι Celtic Legends θα καταπλήξουν το κοινό με την ωραία Ιρλανδική μουσική και παράδοση.

Η Ιρλανδική, αλλά και γενικά η Κέλτικη, παράδοση χορού και μουσικής, έχει τα τελευταία τριάντα χρόνια διαδοθεί σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι λόγοι βέβαια είναι γιατί η παράδοση αυτή διαθέτει μια μεγάλη ιδιομορφία, ως προς την παρουσίαση της, που την κάνει ευχάριστο θέαμα για παρακολούθηση

Άρχισε ήδη η προπώληση των εισιτηρίων για τη Λεμεσό από το ταμείο του Παττιχείου Θεάτρου και ηλεκτρονικά τη soldouttickets.com.cy και για τη Λευκωσία από την tickethour.com.cy και όλα τα ACS couriers.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media