Ο «Ερωτόκριτος» από το Θ.Ε.ΠΑ.Κ


erotokritos-thepakΤο Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου (Θ.Ε.ΠΑ.Κ.) παρουσίασε στο κοινό της Λεμεσού σε μια μοναδική παράσταση τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου, στο Θέατρο Ριάλτο στη -φοιτητική πια- Πλατεία Ηρώων.

Πέραν των 350 ατόμων είχαν την ευκαιρία να χαρούν την παράσταση η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η δραματική προσαρμογή και η σκηνοθεσία του έργου είναι του Μιχάλη Πιερή, οι μουσικές γέφυρες του Ψαραντώνη, η σύνθεση των τραγουδιών του Χρήστου Πήττα και ο σκηνικός διάκοσμος του Χρίστου Λυσιώτη.

Το έργο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά ένα μέρος στα ιταλικά, ξεκίνησε περιοδεία για παραστάσεις σε Πανεπιστημιακά Φεστιβάλ σε Τεργέστη, Ρώμη και Βενετία.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".