Παραστάσεις κάτω από τον έναστρο ουρανό στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Παραστάσεις κάτω από τον έναστρο ουρανό στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Μετά τις διαδικτυακές του παραστάσεις το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού συνεχίζει την πολιτιστική του δράση, προσφέροντας παραστάσεις και «Νύχτες με φεγγάρι στην αυλή».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος και το Παττίχειο Δημοτικό θέατρο Λεμεσού συνεχίζουν να στηρίζουν καλλιτέχνες και εργαζόμενους, «προσφέροντας μια μοναδική πολιτιστική πρόταση ψυχαγωγίας στο κοινό».

Συγκεκριμένα, τηρώντας τις αποστάσεις ασφάλειας και όλους τους κανόνες υγιεινής, το Παττίχειο μετατρέπει τον χώρο στάθμευσης πίσω από το Θέατρο, σε μια ατμοσφαιρική αυλή, σκεπασμένη από τον έναστρο ουρανό, η οποία θα φιλοξενεί γύρω στους 100 θεατές με τιμή εισόδου €5 ανά άτομο.

«Με τη βεβαιότητα ότι το κοινό θα αγκαλιάσει θερμά τις μοναδικές βραδιές και προσδοκώντας στην αρωγή χορηγών, ο Δήμος Λεμεσού και το Παττίχειο Θέατρο θα συνεχίσουν και το καλοκαίρι την πολιτιστική τους δράση, ώστε να στηρίξουν για μια ακόμη φορά έμπρακτα καλλιτέχνες και εργαζόμενους», προστίθεται.

Οι καλοκαιρινές παραστάσεις υπό τον τίτλο «Πάμε Παττίχειο… νύχτες με φεγγάρι στην αυλή» θα αρχίσουν από αυτό το μήνα και θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου, με τις εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σημειώνεται ότι το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού θα δέχεται ιδέες και προτάσεις από καλλιτέχνες ή σχήματα, οι οποίες θα αξιολογούνται από τον διευθυντή και την καλλιτεχνική επιτροπή του θεάτρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ€8.500
Πωλείται Honda Civic 1,4L 2013
58.000 km | Ταχύτητες | Χάτσμπακ | Βενζίνη


Ροή Ειδήσεων


Αναζήτηση