Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Σταγόνες βροχῆς, εὐλογία γῆς» του ΣΥΛ και της ΦΕΚ Λεμεσού

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Σταγόνες βροχῆς, εὐλογία γῆς» του ΣΥΛ και της ΦΕΚ Λεμεσού


Σε μια λιτή τελετή εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης, η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Σταγόνες βροχῆς, εὐλογία γῆς», που οργανώνει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού σε συνεργασία με την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου – παράρτημα Λεμεσού, με την ευκαιρία της επετείου των 70 χρόνων από την ίδρυση του Συμβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΛ, την τελετή εγκαινίων χαιρέτησαν ο Αντιπρόεδρος της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, Μιχάλης Ευσταθίου και ο Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, Σωκράτης Μεταξάς, ο οποίος ευχαρίστησε τη ΦΕΚ για τη συνεχή στήριξη και άψογη συνεργασία.

«Οι διοργανώσεις των διαγωνισμών φωτογραφίας σε συνεργασία με τη ΦΕΚ με θέμα το νερό, πέρα από την καλλιτεχνική πτυχή τους, έχουν ταυτόχρονα και κοινωνικό χαρακτήρα, μιας και συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό, στην ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων και κατ’ επέκταση του κοινού, σε σχέση με το σπουδαίο αυτό αγαθό της ζωής μας», είπε ο κ.Μεταξάς.

Η έκθεση, που φιλοξενείται στην αίθουσα «Πλεύσις», στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, και το κοινό μπορεί να την επισκεφθεί Πέμπτη και Παρασκευή μεταξύ 17:00 με 21:00 και Σαββατοκύριακο μεταξύ 17:00 με 22:00.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι δωρεάν και απαιτείται η προσκόμιση Safe Pass.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".