20 χρόνια Θεατρικής Πορείας Λεμεσού


theatriki-poreia-lemesou

Τριήμερο εκδηλώσεων

Η Θεατρική Πορεία Λεμεσού γιόρτασε πρόσφατα τα 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας της στα πολιτιστικά δρώμενα με ένα τριήμερο εκδηλώσεων που περιλάμβαναν συζήτηση με θέμα «Το Θέατρο ως παράγοντας άρσης του Κοινωνικού Αποκλεισμού» με εισηγητή τον Τάκη Τζαμαργιά - σκηνοθέτη και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Τάκης Τζαμαργιάς αναφέρθηκε και σε προσωπικές του εμπειρίες από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου δούλεψε για αρκετά χρόνια με ομάδες φυλακισμένων. Στη συζήτηση ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις έκαναν η Μαρία Καυκαρίδου φιλόλογος-θεατρολόγος-εκπαιδεύτρια ομάδων ατόμων με αναπηρίες και η Γεωργία Λοίζου Expessive Art Therapist and Mental Health Counsellor.

Στις δραστηριότητες του τριήμερου συμπεριλαμβανόταν Έκθεση Αρχειακού Υλικού από την δράση της Θ.Π.
Επιστέγασμα των εκδηλώσεων αποτέλεσε Θεατρική Παράσταση με αποσπάσματα από έργα που ανέβασε η Θ.Π. με την συμμετοχή παλαιών αλλά και νέων μελών της, σε σκηνοθεσία Άδωνη Φλωρίδη.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".