Δήμος Θωμά

Γεννήθηκε στις Πάνω Κυβίδες το 1959 από αγροτική οικογένεια. Γονείς του ο Θάνος και η Ανδριάνα Θωμά. Είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο Αντρούλα Κλεοβούλου και έχει δύο παιδιά τον Θάνο 17 και την Ηρώ 14 χρόνων.

Αποφοίτησε από το Λανίτειο Γυμνάσιο με άριστα και υπηρέτησε στην Ε.Φ. ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στην Αθήνα με μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη.

Διευθυντικό στέλεχος στην Οινοβιομηχανία ΣΟΔΑΠ για σειρά ετών και σήμερα Διευθυντής Πωλήσεων στην Οινοβιομηχανία ΕΤΚΟ.

Το 1976 Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Κέντρων Νεότητας Λεμεσού και το 1980 Αντιπρόεδρος και στη συνέχεια Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Κέντρων Νεότητας μέχρι το 1996. Για 15 χρόνια εκπρόσωπος της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Κέντρων Νεότητας.

Μέλος σε οργανώσεις κοινωνικής προσφοράς. Οργανωτικός Γραμματέας στο «Ταμείο Μαραθωνίου Αγάπης Αγνοουμένων». Μέλος της Αναθεωρητικής Αρχής Αδειών.

Διετέλεσε μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής της ΝΕΔΗΚ Λεμεσού και της Φοιτητικής Οργάνωσης «Αναγέννηση», και Οργανωτικός Γραμματέας της Ε.Ε. ΔΗΚΟ Λεμεσού. Μέλος της Κ.Ε. του ΔΗ.ΚΟ. από το 1998.

Σήμερα Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΟ Λεμεσού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media