Εύη Τσολάκη

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στις 11.2.1975, όπου ειδικευόταν ο πατέρας της. Είναι θυγατέρα του Δρος Φρειδερίκου και της Δέσποινας Τσολάκη το γένος Κωμοδίκη.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου στη Λεμεσό στο Δικηγορικό Γραφείο Γεώργιος Λ. Σαββίδης & Σία.

Στις εκλογές του 2006 εξελέγη για δεύτερη συνεχή θητεία Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΚΟ, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και συμμετέχει σαν Μέλος στη Διαχειριστική Επιτροπή, στην Πολεοδομική Επιτροπή, και στις Επιτροπές Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης, Νεολαίας και Αθλητισμού και Ευρωπαϊκών Θεμάτων.

Είναι Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προσφοράς, Μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας Ενηλίκων Λεμεσού και του Συμβουλευτικού Σταθμού «Μικρή Άρκτος».

Είναι Μέλος του Συνδέσμου Αιματολογικών Ασθενών Λεμεσού, Αντιπρόεδρος της ΝΕ.ΔΗ.Κ, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗ.ΚΟ, Μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής της Γ.Ο.ΔΗ.Κ Λεμεσού και Ταμίας της Τοπικής Επιτροπής ΔΗ.ΚΟ Καθολικής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media