Βάσος Στυλιανού

Ο Βάσος Στυλιανού, ιδρυτής του Κέντρου Φωτογραφίας 6x6, σπούδασε επαγγελματική φωτογραφία στην Αγγλία, στο Blackpool College of Art and Technology (Diploma in Vocational Photography).

Επιστρέφοντας στην Κύπρο, ίδρυσε την εταιρεία MPL Modern Productions Ltd που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της Εμπορικής και Διαφημιστικής Φωτογραφίας από τα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε διεθνή συνέδρια, σε σεμινάρια και εργαστήρια, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Έχει διοριστεί κριτής σε πολλούς τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας. Φωτογραφίες του εκτέθηκαν σε τρεις ατομικές εκθέσεις.

Ο Βάσος Στυλιανού ABIPP AMPA, είναι Associate (Εταίρος) του Βρετανικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Φωτογραφίας και Associate (Εταίρος) του συνδέσμου των Master Photographers Association του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το 2012 του απονεμήθηκε από το Βρετανικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Φωτογραφίας το «Βραβείο Πολύχρονης Προσφοράς» στον τομέα της επαγγελματικής φωτογραφίας, για τη συμβολή του για 35 χρόνια στην εκπλήρωση των στόχων και των προδιαγραφών του Ινστιτούτου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media