Αντρέας Αριστοτέλους

Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1990. Από το 2004 μέχρι το 2008 υπήρξε ενεργό μέλος στην χορωδία «Εμμέλεια» της Ελένης Κυπριανού. Το 2005 μπαίνει στη θεατρική ομάδα της Νίκολα Λευκαρίτη μέχρι το 2007.

Το 2006 παρακολούθησε μαθήματα από τον Μαρίνο Ανωγυριάτη στο Θε- ατρικό Όμιλο Γερμασόγειας ενώ το 2007 από τον Χρύσανθο Χρυσάνθου. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις του σχολείο του.

Τον Μάρτιο του 2007 κυκλοφορεί το θεατρικό του βιβλίο «Κόκκινη Αλήθεια» όπου τα έσοδα πήγαν στο σύνδεσμο «Κάνε μια Ευχή». Από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι τον Αύγουστο του 2008 συνεργάστηκε ως μουσικός παραγωγός στο Melody radio. Από τον Οκτώβριο του 2008 συνεργάζεται στην εκπομπή του Dj Vini στο Russian Wave.

Ο Αντρέας Αριστοτέλους εξασφάλισε θέση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, καθώς και Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έγραψε μέχρι σήμερα αρκετά θεατρικά έργα τα οποία ανεβάστηκαν από διάφορους θιάσους και με δική του συμμετοχή.

Κάποια από τα έργα του: «Κόκκινη Αλήθεια», «Με δυο πόνους», «Δεύτερη Ζωή Δεν Έχει», «Τα δύσκολα.. σε ΜΕΝΑ», «19», «ΝΥΧΤΕΣ (απο)ΚΑ-ΛΥΨΕΩΝ», «ΕΝΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ», «ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media