Ελίζα Σολέα

oops-filisa-pollous-vatraxousΗ Ελίζα Σολέα γεννήθηκε στην Αυστρία από πατέρα Κύπριο και μητέρα Αυστριακή. Μεγάλωσε όμως στη Λεμεσό. Αν και τα χαρακτηριστικά της τα έχει πάρει από τη μητέρα της η καρδιά της φωνάζει Κύπρια! Σπούδασε διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις στην Αγγλία και σήμερα διευθύνει το διαφημιστικό γραφείο Ecastica.

Η αγάπη που είχε για τις εκθέσεις στο σχολείο της έδωσαν το έναυσμα να εκδώσει το πρώτο της μυθιστόρημα το 2005 με τίτλο «Μην ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας» από τη Power Publishing. Ένα βιβλίο γεμάτο έρωτα, μυστήριο και πάθος σε αναζήτηση της πραγματικής και πρώτης αγάπης που έχει μια 17χρόνη.

Το 2007 ακλούθησε το «Σιγά μην τα βάψω μαύρα!» από την Εμπειρία Εκδοτική – Αθήνα, που είχε τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Ένας έρωτας από το διαδίκτυο μεταξύ ενός Έλληνα και μιας Κύπριας.

Το 3ο μυθιστόρημα ήρθε το 2009 με τίτλο «Ποιος έρωτας, ποια αγάπη» και πάλι από την Εμπειρία Εκδοτική μια ιστορία αγάπης ειπωμένη και από τις δύο όψεις του νομίσματος, της ερωμένης και της συζύγου.

Και καταλήγουμε στο σήμερα στο νέο της μυθιστόρημα της «Ουπς! Φίλησα πολλούς βατράχους» από τις βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις. Ένα μυθιστόρημα με χιούμορ και πετυχημένες ατάκες μιας παρέας γυναικών στην τρυφερή ηλικία των 30! Ελεύθερες και ωραίες κοιτάζουν τον κόσμο των αντρών η κάθε μια με το δικό της μάτι. Το μυθιστόρημα θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας και να κλάψετε με την καρδιά σας. Αν ταυτόχρονα λάβετε και κάποια μηνύματα μην σας ανησυχεί ήταν και αυτό μέσα στο σχέδιο.

Γι’ αυτό αν και εσύ ψάχνεις το μεγάλο έρωτα, ΠΡΟΣΟΧΗ! μπορεί να πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media