Ανδρέας Δ. Ιωάννου

Γεννήθηκε στην Τεμπριά, ένα ζεστό Αυγουστιάτικο πρωινό της Δευτέρας, όπως λέει ο ίδιος. Σπούδασε Αρχιτεκτονική και Κοινωνικές Επιστήμες, με κατεύθυνση την Ψυχολογία. Έζησε μια επαναστατική φοιτητική ζωή από το αξίωμα του προέδρου της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών.

Τα τελευταία χρόνια ανέπτυξε πλούσια και πολυδιάστατη δράση ως διοικητικό στέλεχος σε αρκετές επιχειρήσεις και οργανισμούς, λαμβάνοντας σημαντικές βραβεύσεις και επαίνους.

Ως Σύμβουλος Σχέσεων, συνεργάστηκε με το Γραφείο Ευημερίας και βοήθησε παιδιά με οικογενειακά προβλήματα. Συμμετείχε group therapy φυλακισμένων στις Κεντρικές Φυλακές. Παρουσίασε σε επιστημονικά συνέδρια δύο μελέτες (μουσικοθεραπεία και ψυχολογία του εγκλήματος). Συνεργάστηκε με κέντρα θεραπείας και απεξάρτησης ναρκωτικών σε προγράμματα πρόληψης ως εκπαιδευτής βιωματικών εργαστηρίων.

Διευθύνει και είναι πρόεδρος του Ομίλου «ΑΓΓΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ», μέσω του οποίου διοργανώνονται, ομάδες Yoga και διαλέξεις με θέματα βασισμένα στη θετική σκέψη.

Ως συγγραφέας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με τα «Αποτυπώματα Ψυχής», ένα βιβλίο πλημυρισμένο με αληθινά Αποτυπώματα Ψυχής,. Πρόσφατα εξέδωσε το «Ημερολόγιο ενός κατά φαντασία τρελού» με το οποίο μας ταξιδεύει σε καινούρια και άβατα μονοπάτια ζωής. Στα βιβλία του είναι διάχυτος ο συναισθηματισμός και η επίμονη προσέγγιση της αλήθειας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media