Δικαιοσύνη ώρα μηδένΣχεδόν δυο χρόνια από την μεγάλη οικονομική καταστροφή του τόπου και καμιά σύλληψη, καμιά προσαγωγή υπόπτου, καμιά διαδικασία εναντίων αυτών που κατά γενική ομολογία ήταν οι κεντρικοί υπεύθυνοι για τα όσα τραγικά βιώνει σήμερα ο λαός μας!

Μια έκθεση της βουλής μέσα από σκληρή δουλειά που δείχνει ξεκάθαρα κατευθύνσεις και πρόσωπα παραμένει στα συρτάρια των ανακριτών!

Η απόφαση της πολιτείας, κυβέρνησης και βουλής για την παραχώρηση κάθε βοήθειας στο ανακριτικό έργο (χρήμα, ανθρώπινους πόρους και ότι άλλο ήθελαν οι ανακριτικές αρχές) δεν φαίνεται να αξιοποιείται επαρκώς!

Οι διαβεβαιώσεις της εισαγγελίας για ποιοτικές έρευνες και αποτελεσματικές προσαγωγές υπόπτων άρχισαν να προκαλούν τον γέλωτα των πολιτών που θεωρούν ότι είναι προφάσεις εν αμαρτίες.

Η κοινή γνώμη έχει διαμορφωθεί ενάντια στους θεσμούς και όχι άδικα! Ο τελευταίος πυλώνας της δημοκρατίας αυτός της δικαιοσύνης σείεται συθέμελα και δεν ξεφεύγει δυστυχώς της κριτικής και της απαξίωσης!       

Οι πολίτες απαιτούν τιμωρία των ενόχων! Αντί αυτού βλέπουν αυτούς που θα έπρεπε να

λογοδοτούν να απολαμβάνουν τα προνόμια των επιφανών να κυκλοφορούν επιδεικτικά και να συμμετέχουν και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να βελτιώνουν την εικόνα τους!

Η υπομονή όλων μας εξαντλείται! Η οργή του λαού συσσωρεύεται! Η δημοκρατίακαρκινοβατεί!

Η δικαιοσύνη πρέπει να δώσει αποτελέσματα! Τάχιστα!

Ο χρόνος τελειώνει!

*Ανδρέας Κυπριανού, Βουλευτής ΔΗΣΥ

Αναζήτηση