Να φύγετε... να πάτε αλλού


stegastiko daneioΠως αλλάξανε και οι απειλές.. Πρώτα οι γονείς έλεγαν «κάτσε καλά γιατί θα στις βρέξω..», μετά «κάτσε καλά γιατί θα σε βγάλω έξω από το σπίτι…» τώρα θα λένε «κάτσε καλά γιατί θα σου γράψω το σπίτι και μαζί όλη την περιουσία!..».

Γη που δεν αποδίδει τίποτα αλλά πρέπει να πληρώνεις για αυτήν.

Η φοροεπιδρομή στα ακίνητα δεν έχει σταματημό. Οι ιδιοκτήτες τρέμουν τη λεηλασία της περιουσίας τους που έφταιξαν με κόπους και αίμα...

Και τώρα που στέριωσαν τα σπίτια και δεν μπορούν να τα εξαφανίσουν από προσώπου γης έρχονται οι ουρανοκατέβατοι φόροι.

Δε φτάνει η δραματική μείωση μισθών και εισοδημάτων, δε φτάνει η τεράστια ανεργία στέλνουν έναν ακόμα τεράστιο λογαριασμό στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Το κράτος είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι έχει τεράστιες, ακόρεστες ανάγκες. Πρέπει να πληρώσει με συνέπεια τους παχυλούς μισθούς, τις διπλο- τριπλές συντάξεις επίλεκτων μελών της κοινωνίας και τα υπέρογκα εφάπαξ όσων λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα. Οι άλλοι ας ψοφήσουν.

Αλήθεια πως μπορείτε να φορολογήσετε ένα «νεκρό» άδειο ακίνητο που μόνο έξοδα παράγει και κανένα εισόδημα;

Αντί να συμμαζέψετε το κράτος, να αρπάξετε τα κλοπιμαία από τους φοροκλέφτες, τους καταχραστές, να καταλογίσετε τις ζημιές του Δημοσίου στους υπαίτιους και να φορολογήσετε αναδρομικά όσα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, προσπαθείτε να ξεφύγετε ρίχνοντας όλα τα βάρη στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Οι ιδιοκτήτες πλήρωσαν και δεν σας χρωστάνε τίποτα. Να πάτε αλλού.


Αναζήτηση