Βήματα μπροστά από τη «Φωνή της Λεμεσού»…


logotypoΑγαπητοί αναγνώστες,
Ο νέος χρόνος φέρνει αλλαγές προς το καλύτερο. Η εφημερίδα από δεκαπενθήμερη, κυκλοφορεί πλέον σε εβδομαδιαία βάση με στόχο να γίνει ακόμα περισσότερο επίκαιρη και να ακολουθεί τις εξελίξεις και όσα συμβαίνουν σε τοπικό επίπεδο.

Εκεί που εφημερίδες και άλλα έντυπα παγκοσμίως κλείνουν ή περιορίζονται σημαντικά λόγω οικονομικών προβλημάτων, σε πείσμα των καιρών η «Φ» κάνει ένα βήμα ακόμα μπροστά, τολμά και ρισκάρει με στόχο να ικανοποιήσει το, όλο και πιο απαιτητικό, αναγνωστικό της κοινό.

Ακολουθώντας τα βήματα της τεχνολογίας, η ηλεκτρονική της σελίδα συνεχώς αναβαθμίζεται και με το νέο χρόνο έχει εμπλουτιστεί και θα συνεχίσει να φιλοξενεί βιντεοσκοπημένες δηλώσεις αρμοδίων (video-news) πάνω σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν την πόλη και την επαρχία, τους δημότες που απαιτούν άμεσα απαντήσεις σε όσα και ότι τους απασχολούν. Αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, αφιερώματα, προβολή της υπαίθρου μας, παρουσιάσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό, η κοινωνική ζωή της πόλης, αθλητισμός και πολιτισμός, αρθρογραφία αλλά και νέες στήλες συνθέτουν μερική μόνο από την ευρεία θεματολογία της εφημερίδας.

Στοχεύοντας στην ανάδειξη και προβολή ειδήσεων από την Κύπρο και ειδικότερα τη Λεμεσό, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ελληνική εφημερίδα «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και η αντίστοιχη ενημερωτική πύλη www.protothema.gr έχει ξεκινήσει μια αμοιβαία συνεργασία με την ιστοσελίδα μας η οποία ουσιαστικά θα δημοσιοποιεί τις ειδήσεις που αφορούν την Λεμεσό μέσω της ελληνικής διαδικτυακής πύλης.

Συγκεκριμένα καθημερινά το protothema.gr θα δημοσιεύει ειδήσεις μέσω της ιστοσελίδας www.foni-lemesos.com ενώ η «Φ» θα αποστέλλει  με τη σειρά της ειδήσεις από τη Λεμεσό για να αναρτώνται στο site της εφημερίδας «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Η συνεργασία αυτή βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή και η επιλογή της ιστοσελίδας μας δεν προέκυψε τυχαία αφού μετά από έρευνα του ελληνικού «κολοσσού» στα ΜΜΕ η επιλογή έγινε όπως μας έχει κοινοποιηθεί με βάση την εικόνα της ιστοσελίδας μας αλλά και της τακτικής ροής ειδήσεων. Σε δεύτερο στάδιο, όπως έχουμε πληροφορηθεί από τη διεύθυνση του Πρώτου Θέματος στην πορεία με το στήσιμο ενός χάρτη θα μπορεί ο αναγνώστης να επιλέξει κατευθείαν να ενημερωθεί για τα νέα της Λεμεσού.

Αν επιθυμείτε να γίνετε συνδρομητής για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα την εφημερίδα στην διεύθυνσή σας βρείτε το κουπόνι Εγγραφής Συνδρομητών στην έντυπη ή στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου (www.foni-lemesos.com) για να συμπληρώσετε και να μας στείλετε τα στοιχεία σας. Η ετήσια συνδρομή (48 τεύχη) κοστίζει 30 ευρώ για αποστολή στην Κύπρο και 50 ευρώ για το εξωτερικό.

Βρείτε μας επίσης στο Twitter και στο Facebook για να σας έρχονται καθημερινά ειδοποιήσεις από τα τελευταία νέα, ενώ μπορείτε να ζητήσετε να έρχεται στο inbox σας newsletter κάθε φορά που κυκλοφορεί νέο τεύχος.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".