Τάχα μου για τη Λεμεσό…


lemesos-brandΠροκλητική, αν μη τι άλλο, είναι η στάση λεμεσιανών βουλευτών που καταλήγουν, και ας έχουν δίκαιο σε αυτό που υπερασπίζονται, να εκθέτουν εαυτούς και το κόμμα που αντιπροσωπεύουν.

Τέτοιο ζόρι τραβάνε να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι διακατέχονται από αγνές προθέσεις και πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη που φανερώνουν άθελα τους την αμετροέπεια τους και αποκαλύπτουν τις αληθινές επιδιώξεις τους.

Πέφτουν στις παγίδες που οι ίδιοι στήνουν γιατί ο κοσμάκης δεν «ψαρώνει» με παχιά και κούφια λόγια που εκπέμπουν ένα ψεύτικο πατριωτισμό και δείχνουν μια προσκόλληση σε λαϊκίστικες μεθόδους.

Οι αγαπητοί μας πολιτευτές χρησιμοποιούν τελευταία το δημοφιλές πολυεργαλείο του ίντερνετ και κυρίως το fb ως άλλη εκκλησία του Δήμου για να αγορεύσουν διαδικτυακά και να βάλλουν εναντίον του οποιουδήποτε δεν χωνεύουν χωρίς αυτός να μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του αν δεν έχει δει το επίμαχο σχόλιο.

Θέματα περιβαλλοντικά ή τοπικού ενδιαφέροντος που έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής των πολιτών βρίσκονται στις προτεραιότητες των βουλευτών μας που ξέρουν να συμμαχούν… για το καλό της πόλης πάντα! Λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές οι μόλις χθες αντίπαλοι του ίδιου κόμματος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και στρέφουν τα πυρά τους κατά των βουλευτών του αντίπαλου στρατοπέδου για να αρχίσει η κοκορομαχία και να εξυπηρετηθούν τα κομματικά συμφέροντα.

Αναρωτιέμαι που ήταν αυτοί οι κύριοι όταν γίνονταν στη Λεμεσό όλα αυτά τα στραβά και τα τερατώδη που ξαφνικά ανακάλυψαν και προτάσσουν δήθεν τα στήθη τους για να υπερασπιστούν το δίκαιο του πολίτη. Του πολίτη που όμως δεν γνωρίζει καταστάσεις και δεν ξέρει τι συζητείται πίσω από κλειστές πόρτες και τι παιχνίδια παίζονται στις πλάτες του.

Τη λύση όμως θα τη δώσουν και αυτή τη φορά οι πολίτες και όχι εσείς που μόλις βλέπετε κάμερα και μικρόφωνο ξαφνικά υψώνετε φωνή διεκδικητή. Τη λύση και αυτή τη φορά στο θέμα που απασχολεί τη Λεμεσό θα την δώσουν οι πολίτες που λανθασμένα πιστεύεται ότι έχουν υπνωτιστεί και χάφτουν ότι τους σερβίρεται, παραμερίζοντας όλους τους λαοπλάνους.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".