Η Λεμεσός ξεχώρισε για μια ακόμα φορά


synavlia-lemesos-allileggyiΣυγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα βοήθειας δίνοντας βροντερό παρόν στη μεγάλη συναυλία «ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» που πραγματοποιήθηκε για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν στους άπορους συμπολίτες μας.

Πέραν των 25.000 ατόμων συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Εναερίου σε μία άνευ προηγουμένου εκδήλωση αλληλεγγύης που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Όλοι, καλλιτέχνες, εθελοντές και πλήθος λειτούργησαν σαν μια ψυχή για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα, να γίνει ο διαμοιρασμός τους και να περάσουν μια όμορφη βραδιά δίνοντας προς τα έξω τα σωστά μηνύματα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι προμήθειες που συγκεντρώθηκαν, από το πλήθος που συνέρρεε για να παρακολουθήσει τη συναυλία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται απλά για μια συναυλία με τρανταχτά ονόματα καλλιτεχνών αλλά για μια ανοιχτή πρόσκληση για προσφορά και ευκαιρία να γίνει μια αρχή για να σταθούμε όλοι δίπλα ο ένας στον άλλο τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν.

Για άλλη μία φορά οι Κύπριοι απέδειξαν ότι στις δυσκολίες γνωρίζουν πως να στέκονται όρθιοι. Αυτή τη στάση επαίνεσαν σε δηλώσεις τους όλοι οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στον Εναέριο, οι οποίοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στον κυπριακό λαό ενώνοντας τη φωνή τους σε μια συναυλία που στόχο είχε να εμψυχώσει τους κύπριους και να συλλέξει τρόφιμα για τους απόρους.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".