Απύθμενο κενό

Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και πιάσαμε πάτο. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και θα πέσουν πολλά κεφάλια. Το φαγοπότι των εκατομμυρίων έχει τελειώσει και σύντομα αρχίζουν να τρίζουν καρέκλες. ‘Εχει έλθει το πλήρωμα του χρόνου, οι αλλαγές είναι αναγκαίες για να πάει ο τόπος μπροστά. Η σήψη και η διαφθορά μυρίζουν από παντού.

Έχασα το χιούμορ μου!

Έχει αρκετό καιρό να πάρω την πέννα στο χέρι μου και να γράψω. Να γράψω όμως τι; Όλα γύρω μας όμορφα, χαρούμενα. Δικαιοσύνη παντού, αλληλεγγύη...

Και η κρίση θέλει καλοπέραση

Δεν μπορώ να πω ότι ο φετινός χειμώνας ήταν μουντός και βαρετός, ούτε μπορώ να πω ότι βαρεθήκαμε την κλεισούρα όμως δεν έπαψε να είναι μια περίοδος πιο ήσυχη από τις άλλες, πιο στάσιμη τέλος πάντων.

Υπάρχει ο Αηβασίλης μπαμπά;

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή φαντάζομαι όλων μας. Εγώ προσωπικά ανακάλυψα μετά από πολλά χρόνια κάτι μαγικό σε αυτή την γιορτή.

Στο νοσοκομείο ολοταχώς

Είμαι αποφασισμένος και το καταθέτω δημόσια σήμερα γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου σαν πολίτης της μπανανίας αυτής που ανήκω. Από εδώ και πέρα κάθε πρόβλημα που μου παρουσιάζεται και έχει να κάνει με εμπλεκόμενους τρίτους στους οποίους έχω να λογοδοτήσω θα κλείνομαι σε θάλαμο ενός νοσοκομείου.

Κατ’ ακρίβεια σε αυτή την ηλικία που βρίσκομαι δεν έπρεπε να εκπλήττομαι με ανθρώπινες συμπεριφορές και παράλογες για μένα αντιλήψεις και έργα. Έλα όμως που δεν είμαι ρομπότ, αναπνέω, σκέφτομαι, έχω άποψη (την οποία θέλω να είναι κριτική και ευέλικτη) και έχω και ευαισθησίες οπότε και δεν μπορώ να μην σοκάρομαι.

Επέτειος

Και να που μπαίνει ο Μάρτης.

Ο μήνας των γιορτών, των επετείων ο πρώτος μήνας της Άνοιξης της ευωδίας και της αλλαγής. Η επέτειος της παλιγγενεσίας του Ελληνικού Έθνους, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και φυσικά η επέτειος της αναγέννησης του Κυπριακού Οικονομικού κράτους.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια μετά από μια μεγάλη τρικυμία στην ζωή μου, που μπορώ να της δώσω τον τίτλο «η μεγάλη κλοπή από χέρι γνωστού και φίλου» που μου άφησε πληγές τόσο οικονομικές όσο και ψυχικές αποφάσισα να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στους ανθρώπους.

Θέλω να μοιραστώ κάτι αισιόδοξο, κάτι καινούργιο, κάτι καλό. Κουράστηκα να γράφω για τα κακά αυτού του τόπου αλλά αφού τίποτε καλό δεν γίνεται οι επιλογές μου εκμηδενίζονται.

Από ένα λαό που υποφέρει τελικά μπορείς να βγάλεις πολλές λίρες. Αφού τον έχεις καταρρακώσει πρώτα παίρνοντας και κλέβοντας του, τους κόπους και τους μόχθους μια ζωής, μετά αφού τον φαλλάρεις λέγοντας και πείθοντας τον ότι φταίει ο ξένος δάκτυλος για όλα όσα έπαθε τότε τον έχεις κάνει υποχείριο και τον χτυπάς σαν το χταπόδι στα βράχια αλύπητα.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media