Θέλω να ζήσω. Μπορώ;

Έχω βαρεθεί… τον, μια έτσι και την άλλη αλλιώς, καιρό. Έχω σιχαθεί την σκόνη, την συννεφιά και την κακοκεφιά. Έχω απελπιστεί με την απραξία και την αναβλητικότητα την ατιμωρησία και την υποδούλωση στα τετριμμένα. Έχω κουραστεί από τις γρίπες τις αλλεργίες και τα αντισταμινικά.

Προσπάθησα να φεύγω έστω και για λίγο από την μουντή πραγματικότητα μέσα από σειρές και ταινίες με αμερικανιές αλλά δεν ανταποκρίνομαι ο άμοιρος ο ασθενής σε αυτή την αγωγή. Η ανοχή μου έφτασε στο κόκκινο και η μηχανή μου θα αρχίζει να βγάζει ατμό από παντού μέχρι να κάνει μπαμ.

Αναγουλιάζω από τα ρουσφέτια και την δήθεν αλλαγή στη ζωή του τόπου που λένε ξεκίνησε αλλά δεν έκανε βήμα προς τα μπρός. Μάλλον έκανε βήματα εξήντα χρόνια πίσω. Νευριάζω με την στασιμότητα την έλλειψη βούλησης, την οπισθοχώρηση και την αναβλητικότητα. Χτιτζιάζω με την διαφθορά, εβαρέθηκα την κλεψιά, την υποκρισία, την προδοσία, την δουλοπρέπεια, την ηττοπάθεια. Αηδιάζω από την κακεντρέχεια, το κουτσομπολιό και τη ζήλια. Θέλω να αποχωρήσω από το ριάλιτι που παίζω αλλά αφού είμαι πρωταγωνιστής δεν μπορώ να απογοητεύσω την παραγωγή. Μπορώ;

Θέλω τον καφέ φθηνότερο, το ρεύμα φθηνότερο, θέλω δουλειά, θέλω λιγότερους φόρους, θέλω να επανενωθεί η Κύπρος, θέλω ειρήνη, θέλω ασφάλεια, δεν θέλω να κρατώ όπλο, θέλω μόνο μια πατρίδα, θέλω να ζήσω χωρίς άγχη. Θέλω να αρχίσω να ζω χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς μ*&%^ες γύρω μου, χωρίς άξεστους και ημιμαθείς. Θέλω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι τηλεκατευθυνόμενα στρατιωτάκια γύρω μου. Θέλω ΤΩΡΑ!

Δεν με πειράζει να ξεκινήσω από τα απλά και μετά ας πάω και στα σύνθετα. θέλω καλοκαίρι και παραλία, θέλω φραπέ και αλμύρα, θέλω ήλιο και γιασεμί, θέλω νύχτες με το κύμα θέλω μέρες ζεστές ηλιόλουστες με τον ιδρώτα και τις βουτιές. Θέλω να χορέψω και να τραγουδήσω με μια κιθάρα και μια φωτιά στην άμμο. Θέλω να ζήσω. Μπορώ;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media