Ε κανεί ολάν!

θελα να εκφράσω και εγώ την γνώμη μου για την Κοντσίτα αλλά αναλύθηκε πάρα πολύ το θέμα από τους συμπατριώτες μου στρεϊτ, γκεϊ, μπαϊ, γέρους, νέους και παιδιά που εμένα η άποψη μου πλέον δεν θα μετραέι και το μόνο που απέμεινε είναι να συζητηθεί και στη βουλή το θέμα.

Ευτυχώς δεν έχουμε ακόμη καμία πληροφορία περί συζητήσεως του θέματος σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Ίσως συζητηθεί σε καμιά σύνοδο αρχιερατική ποιος ξέρει. Ακούστηκαν και γραφτήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρομερά πράγματα από το χριστεπώνυμο ποίμνιο αλλά το καλύτερο ήταν ότι μάλλον η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική! Καμία έκπληξης όμως γιατί ο λαός μας μιας και ζει στο κέντρο του πλανήτη ( και αυτό αποδείχτηκε με το κούρεμα λάστ γίαρ.

Κανένα άλλο έθνος δεν είχε την ίδια εμπειρία άρα είμαστε οι εκλεκτοί σε αυτό τον πλανήτη) έχει άποψη δυνατή και εμπεριστατωμένη άρα τα συμπεράσματα του σε όλα ανεξαιρέτως τα καυτά κοινωνικά και όχι μόνο ζητήματα είναι ευαγγέλιο. Άσχετα αν ακόμα εδώ και σαράντα χρόνια δεν μπορούμε να βρούμε λύση στο Εθνικό μας θέμα, άσχετα αν δεν συμφωνούμε στη χάραξη μια κοινής πολιτικής σε σχέση με την λύση του προβλήματος για επανένωση της πατρίδας μας εμείς τα ξέρουμε όλα και ειδικά στο θέμα γιουροβίζιον we are specialists!

Τώρα όχι αστεία: Έχω καταλήξει ότι μας διακρίνει μια τάση φυγής από τα σοβαρά και με περισσή αφέλεια βρίσκουμε άσχετα να δώσουμε βαρύτητα και να κηρύξουμε με πύρινους λόγους είτε τα υπέρ είτε τα κατά χωρίς καν να αναρωτηθούμε αν πρέπει και αν μας αφορά. Μα κόφτει καλέ τι κάμνει ο καθένας στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στη χώρα του; Εμείς έχουμε λύσει τα του οίκου μας και βγήκαμε στην τσάρκα να το παίξουμε σωτήρες και καλοί χριστιανοί; Καταφέραμε να βάλουμε πίσω από τα κάγκελα του έμπορους ναρκωτικών, τους παιδεραστές, τους κλέφτες συμπατριώτες μας που μας τα έφαγαν και τώρα μας έμεινε να καταδικάσουμε την Κοντσίτα;

Ε κανεί ολάν!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media