Στο νοσοκομείο ολοταχώς

Είμαι αποφασισμένος και το καταθέτω δημόσια σήμερα γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου σαν πολίτης της μπανανίας αυτής που ανήκω. Από εδώ και πέρα κάθε πρόβλημα που μου παρουσιάζεται και έχει να κάνει με εμπλεκόμενους τρίτους στους οποίους έχω να λογοδοτήσω θα κλείνομαι σε θάλαμο ενός νοσοκομείου.

Κρεββάτι, ξεκούραση, φαγητό και περιποίηση και μετά θα αποφασίζω πως θα πορεύομαι...Γιατί αφού όλοι οι διάσημοι πλούσιοι, γνωστοί μεγαλοπεχιρηματίες και πολιτικοί το κάνουν σε κάθε «δύσκολη» φάση της ζωής τους όταν ξεσκεπαστούν οι προστυχιές τους και μετά την βγάζουν καθαρή; Γιατί όχι κι εγώ και εσύ και όλοι μας; Εχω και εγώ επικίνδυνη αυξομείωση της πίεσης μου, έχω και εγώ ιστορικό στην οικογένεια μου διαβήτη και ουρικού οξέως, έχω κι εγώ προγονικά κρούσματα εγκεφαλικών και καρδιακών άρα που είναι η διαφορά μας;

Ολοι γεννιόμαστε σε μια κοινωνία διεφθαρμένη, μεγαλώνουμε και πάμε σχολείο και εκεί με τα μέσα και τις γνωριμίες με καθηγητές και πολιτικούς φίλους αποφοιτούμε χωρίς να ξέρουμε τίποτε και μετά μας βάζουν σε πρωτοκλασάτο πανεμιστήμιο της Αγγλίας, όποιο θέλουμε, δεν έχει σημασία ο βαθμός, το χαρτί το αγοράζουμε έτσι κι αλλιώς. Και μετά ερχόμαστε στην γην εναλίαν Κύπρο και ξεκινάμε τα μπίζνες μας με γλυψίματα, μερσεντές και μπι εμ ντάμπλουγιου, με γνωριμίες και «νόμιμες» παρανομίες που τις καλύπτουν όλοι αυτοί που μας έχουν ανάγκη γιατί τα παίρνουν χοντρά απο μας...

Και μετά ξεβάφει η μπογιά μας και δεν έχουμε να δώσουμε και έρχεται μια κύβερνηση κάθαρσης που θέλει να δείξει έργο και τρώει μερικούς όσους δεν δίνουν πιά ή μάλλον όσους αντιτάχθηκαν απέναντι της, τους δίνει στο πλήθος να τους κατασπαράξει και τσουφ εδώ παρουσιάζεται το νοσοκομείο, το νέο Κυπριακό εφεύρημα που θεραπεύει όλες τις παράνομες δοσοληψίες, τα ξεπουλήματα της πατρίδας, τις κλεψιές του ιδρώτα ενός λαού.

Γι αυτό λέω κι εγώ δεν πληρώνω, φοροδιαφεύγω και πλαστογραφώ και πάω στο νοσοκομείο ολοταχώς! Γιατί να πάω πρώτα στο δικαστήριο να δικαστώ; (επιτέλους έκανα και ρίμα!!!)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media