Και η κρίση θέλει καλοπέραση

Δεν μπορώ να πω ότι ο φετινός χειμώνας ήταν μουντός και βαρετός, ούτε μπορώ να πω ότι βαρεθήκαμε την κλεισούρα όμως δεν έπαψε να είναι μια περίοδος πιο ήσυχη από τις άλλες, πιο στάσιμη τέλος πάντων.

Και εκεί που έχεις χαθεί μέσα στα καθημερινά και στην ρουτίνα, ξαφνικά βλέπεις την πόλη να γεμίζει χρώμα, αστείες φιγούρες και αρχίζεις να αισθάνεσαι (αν είσαι original Λεμεσιανός φυσικά) μια αλλαγή και η διάθεση σου αλλάζει ταχύτητα και μπαίνει στην Ανοιξιάτικη την επιταχυνόμενη.

Τελικά η γιορτή που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία ήρθε. Το Καρναβάλι της Λεμεσού της πιο όμορφης πλέον πόλης της Κύπρου (δυστυχώς για όλους τους άλλους Κύπριους) είναι εδώ και το ξεφάντωμα αρχίζει. Θα βάλουμε τις σκοτούρες μας στο πίσω μέρος του μυαλού μας και θα δώσουμε ένα δυο πάτσους στον εαυτό μας για να ξυπνήσει (έστω για λίγο) και να καταλάβει ότι ο καιρός που περνά είναι μικρός και πρέπει να τον γλεντούμε για να περνά όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Όμως έχουμε και την κρίση που μας έκοψε λίγο τα πόδια αλλά δεν μας φοβάμαι εμάς του Λεμεσιανούς... έστω και κουτσοί θα παρελάσουμε επί της Μακάριου και θα γελάσουμε και θα χορέψουμε γιατί το κέφι ρέει μέσα στις φλέβες μας και είναι και μεταδοτικό!

Κι εγώ θα είμαι στην παρέλαση μέσα σε μια μεγάλη ομάδα από τρελλούς καρναβαλιστές και θα το χαρώ στον υπερθετικό βαθμό, κάθε χρόνο το χαίρομαι. Αυτό όμως που εύχομαι είναι όλοι εσείς που φέτος τα μετράτε και τα ξαναμετράτε και σκέφτεστε να κάνετε πίσω από την διασκέδαση, ΜΗΝ. Μην το κάνετε σας παρακαλώ, δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε φορέστε μια μάσκα ή μην φορέστε ούτε μάσκα απλά εφοδιαστείτε με καλή διάθεση και βγείτε στους δρόμους της πόλης, τραγουδήστε και ξεδώστε. Η κρίση θέλει καλοπέραση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media