• Αρχική
  • Blog
  • Μόνιμες Στήλες
  • Ανάποδα
  • Ανησυχία για την έλλειψη ενός συγκεκριμένου Λεμεσιανού «αρώματος»

Ανησυχία για την έλλειψη ενός συγκεκριμένου Λεμεσιανού «αρώματος»

Απόσπασμα από δημοσίευμα στη ΦΩΝΗ της ΛΕΜΕΣΟΥ την περασμένη βδομάδα: «...H Επιτροπή Επιλογής εκθειάζει την αποφασιστικότητα και την δυναμική της αντιπροσωπείας της Λεμεσού, εκφράζει παράλληλα «ανησυχία για την έλλειψη ενός συγκεκριμένου Λεμεσιανού “αρώματος” του ετήσιου προγράμματος όπως αυτό είχε παρουσιαστεί στον φάκελο της υποψηφιότητας της».

Η αντιπροσωπεία της Λεμεσού έδωσε την αίσθηση, όπως αναφέρεται, «πως το πρόγραμμα δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένα στοιχεία της πόλης και στον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να οικοδομηθεί ένα συγκροτημένο καλλιτεχνικό όραμα για το πλάνο της Πολιτιστικής...»

Θα χρειαστούμε μεγάλη προσπάθεια να βρούμε αυτό που εσείς ονομάσατε χαμένο άρωμα, περήφανα αδέλφια της επιτροπής αξιολόγησης για την πολιτιστική πρωτεύουσα 2017, που σαν νέοι Ηρώδεις διαγράψατε ταυτότητες, ιστορίες μακρόχρονες, και παράδοση που έγραψε κάτω από το φως της ασετιλίνης ιστορία για να μην πω ότι έδωσε φως σε ολόκληρο το νησί (εν με κόφτει ας πουν κάποιοι ότι πάλι κάμνω φοινιτζιά την ιδιαίτερη μου και μεγάλη μου αγάπη την Λεμεσό!). Όχι φίλοι μου δεν «εκίστησα» απλά δεν μπορώ να κλείσωτο στόμα μου – γιατί στο κάτω κάτω Δημοκρατία έχουμε – και να αφήσω το θέμα της «ανησυχίας» να περάσει ασχολίαστο.

Δεν θα επεκταθώ απλά θα υπενθυμίσω στους περήφανους αδελφούς μου εκτός Λεμεσού να μην ανησυχούν, ότι είναι όλοι ευπρόσδεκτοι στα καρναβάλια στην Λεμεσό για να διαπιστώσουν μυριζόμενοι αν υπάρχει πράγματι έλλειψη του συγκεκριμένου Λεμεσιανού αρώματος και γιατί όχι να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε και όραμα για το μέλλον (για το οποίο χάσαμε την υποψηφιότητα μας).

Παρακαλούμε πάρα πολύ να σταματήσει το θέμα… γιατί εμείς εδώ στην άλλη άκρη της Κύπρου με ή χωρίς άρωμα θα συνεχίζουμε να παρέχουμε ΦΩΣ στους απανταχού πτωχούς στο πνεύμα και παράλληλα θα ανοίξουμε βιομηχανία παραγωγής αρωμάτων ώστε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε παρέκκλιση στο μέλλον! Ευχαριστώ πολύ.
Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media