• Αρχική
  • Blog
  • Μόνιμες Στήλες
  • Επί του Θέματος

Σίγουρα η χώρα μου βιώνει την μεγαλύτερη κρίση από ποτέ αλλά όλοι σφυρούν αδιάφορα, όλοι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να σκοτώσουν την ψυχολογία μας, όλοι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να σκοτώσουν την ελπίδα την οποιαδήποτε ελπίδα μπορούμε να έχουμε.

Οδός Ανεξαρτησίας

Η οδός Ανεξαρτησίας ήταν ανέκαθεν ο εμπορικός δρόμος της Λεμεσού. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν στον εμπορικό χάρτη της πόλης αρκετοί νέοι εμπορικοί προορισμοί, ο δρόμος εξακολουθούσε να κρατά τα σκήπτρα και να αποτελεί το βαρόμετρο του λιανικού εμπορίου της Λεμεσού.

Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι η «μαύρη τρύπα» της οικονομίας της χώρας μας είναι σχεδόν απύθμενη και συνεπώς φως, ελπίδα, προοπτική είναι απομακρυσμένες έννοιες.

Ρίχνουμε αυγά στον τοίχο…

Όσο είναι το Αιγάλεω και το Περιστέρι είμαστε όλη η Κύπρος. Όσο δηλαδή δυο περιοχές μιας από τις πιο μικρές χώρες της αμφισβητούμενης πλέον Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αγαπητοί Πρόεδροι

Αγαπητά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων

Επικοινωνούμε εσπευσμένα μαζί σας και σας απευθύνουμε δραματική έκκληση για τερματισμό του Διατάγματος για άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές που έληξε στις 30 Νοεμβρίου 2014.

Δηλώνω αφελής!

Όσοι φίλοι αναγνώστες είχαν την διάθεση και διάβαζαν τα σημειώματα μας στην «Φ», τα τελευταία χρόνια, θα θυμόντουσαν ότι γράφαμε και ξαναγράφαμε ότι χάσαμε το μέτρημα των καταστημάτων και όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, μετατρέψαμε την Κύπρο σε ένα απέραντο κατάστημα.

Ξαναδώσαμε κοινωνικές εξετάσεις και αποτύχαμε για μια ακόμα φορά. Αυτές τις μέρες που η χώρα μας γονατίζει, η ανεργία καλπάζει, γονείς σταματούν τα παιδιά τους από τις σπουδές τους, καταστήματα κλείνουν, κόσμος χρεοκοπεί, κάποιοι ιδιοκτήτες υπεραγορών ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΟΟΡΙΟΥ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media