Οι εμπορικοί δρόμοι της Λεμεσού...

Κέντρο Πόλης, Τουριστική, Λέωφόρος Μακαρίου, Εναέριος, Γρίβα Διγενή, Κολωνακίου, Λεωφόρος Νίκου Παττίχη, Λεωφόρος Ομονοίας, Μίλτωνος, Περιοχή Debenhams, Περιοχή Jumbo και εκατοντάδες διάσπαρτα καταστήματα σε όλη τη μείζονα Λεμεσό.

Πέραν των 20 Εμπορικων Περιοχών με υπεράριθμο ογκο καταστημάτων για μια αγορά στο μέγεθος της πόλης μας. Κατ’ ουδένα λόγο δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός καταναλωτών που θα κρατήσει στην εμπορική ζωή όλους αυτούς τους δρόμους και όλα αυτά τα καταστήματα.

Παρόλο που μάλλιασε η γλώσσα μας να τα λέμε και να τα γράφουμε, θα τα ξαναπούμε ακόμα μια φορά ελπίζοντας ότι οι «ξερόλες» δήθεν «αρμόδιοι» θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο και θα σταματήσουν να φτιάχνουν εμπορικούς δρόμους.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ότι η οικονομική κρίση δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα. Πρέπει πλέον να υπάρχει αριθμητική εξίσωση, διαφορετικά ο δρόμος των χρεοκοπήσεων των επιχειρήσεων είναι μακρύς και απύθμενος.

Άρα χωρίς να είσαι μέντιουμ, η απλή λογική λέει ότι από τη στιγμή που έπεσαν οι μύθοι στο Δημόσιο και δύσκολα θα ανέβουν τα επόμενα χρόνια, κάτι παρόμοιο συμβαίνει επίσης και στον ιδιωτικό τομέα με λίγες εξαιρεσεις, τότε μοιραία θα κλείσουν επιχειρήσεις.

Πιο κάτω οι μισθοί, πιο κάτω η κατανάλωση. Άρα, σαϊνια, τέρμα οι άδειες για άλλα τεράστια MALL όχι άλλες υπεραγορές και όχι άλλους εμπορικούς δρόμους. Ούτε Αγγλία είμαστε ούτε Ισπανία είμαστε. Η Κύπρος είμαστε, μια μικρούτσικη αγορά...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media