Το εμπόριο γονατίζει αλλά η Κυριακή … Κυριακή!

Στην πόλη μας λειτουργούν χιλιάδες επιχειρήσεις. Λόγω της οικονομικής κρίσης καθημερινώς δυστυχώς κάποιοι αδυνατούν να συνεχίσουν και κλείνουν.

Ένα φαινόμενο βέβαια αναμενόμενο αφού με την στραγγιγμένη ρευστότητα που υπάρχει είναι πλέον αδύνατον να επιβιώσει ένας μεγάλος αριθμός εμπορευομένων!

Αυτό όμως που δεν είναι αναμενόμενο είναι η γενικότερη απάθεια όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων στον αθέμιτο ανταγωνισμό που δέχεται το 90% των επιχειρήσεων από το 10%.

Γιατί ακριβώς αυτό συμβαίνει τις Κυριακές, λόγω μεγέθους λειτουργεί μόνο το 10% των επιχειρήσεων απολαμβάνοντας ένα προνομιακό μονοπωλιακό καθεστώς, βάζοντας πιο βαθιά το μαχαίρι στις ήδη πληγωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το οξύμωρο είναι ότι ΟΛΟΙ δεν σταματούν να διατυμπανίζουν ότι πρέπει να στηριχτούν οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις γιατί ήταν, είναι και θα είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας και της κοινωνίας.

Δυστυχώς και αυτό κατάντησε κακόγουστο ανέκδοτο εις βάρος μας αλλά «έτσι ώρα» «έτσι λόγια».

Κρίμα γιατί η ερήμωση των πόλεων με καταστήματα να αδειάζουν κατά δεκάδες θα είναι το τελειωτικό κτύπημα στην ψυχολογία του Κύπριου αλλά ουδείς πραγματικά ενδιαφέρεται!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media