Ανοικτή επιστολή προς τα Κοινοβουλευτικά κόμματα

Αγαπητοί Πρόεδροι

Αγαπητά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων

Επικοινωνούμε εσπευσμένα μαζί σας και σας απευθύνουμε δραματική έκκληση για τερματισμό του Διατάγματος για άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές που έληξε στις 30 Νοεμβρίου 2014.

Η εικόνα της ερήμωσης είναι ήδη εμφανές σε τρεις ζωτικής σημασίας περιοχές, για ένα τσουβάλι λόγους, στην Λ. Μακαρίου στην Λευκωσία, στην Τουριστική Περιοχή Λεμεσού αλλά και στο Εμπορικό Κέντρο της Πάφου. Στις τρεις δηλαδή επαρχίες που λειτουργούν Mallsτις Κυριακές.

Θέλουμε να παρακαλέσουμε θερμά να δοθεί ένα τέλος στον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίσταται το 90% από το 10%, γιατί ακριβώς αυτό συμβαίνει κάθε Κυριακή σε όλες τις πιο πάνω επαρχίες. Λειτουργά μόνο το 10% λόγω μεγέθους και το 90% παραμένει κλειστό και όχι βέβαια λόγω αφέλειας ή προς θεού λόγω τεμπελιάς.

Μην αφήσετε να χαθεί η Μικρομεσαία τάξη γιατί αυτοί είναι η νέα τάξη πραγμάτων με την εργάσιμη Κυριακή.

Το «μαχαίρι» της οικονομικής κρίσης και το καλούπιασμα της αγοράς σε νέους πλέον μικρότερους αριθμούς, στους ίσους πραγματικούς και πραγματιστικούς είναι παραδεκτά από όλους τους φορείς. Όμως το λιανικό εμπόριο και οι εμπλεκόμενοι πρέπει να συναγωνιστούν και να ανταγωνιστούν επί ίσοις όροις.

Ζούμε εφιαλτικές στιγμές και μια μικρή μειοψηφία να πριμοδοτείται με μεροληπτικά διατάγματα και να δημιουργεί μια θανατηφόρα στρέβλωση που είναι πλέον στα δικά σας χέρια να διορθώσετε πριν να είναι πολύ αργά και για άλλες χρεοκοπήσεις και λουκέττα!

Στην Ελλάδα το Δικαστήριο αποφάσισε με νομική ρύθμιση και έδωσε τέλος στην Κυριακή.

Η απόφαση 307/2014 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας υπάρχει στο διαδίκτυο στην σελίδα www.ste.gr στην στήλη Ανακοινώσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media