Ζητείται ελπίδα και καλή ψυχολογία

Σίγουρα η χώρα μου βιώνει την μεγαλύτερη κρίση από ποτέ αλλά όλοι σφυρούν αδιάφορα, όλοι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να σκοτώσουν την ψυχολογία μας, όλοι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να σκοτώσουν την ελπίδα την οποιαδήποτε ελπίδα μπορούμε να έχουμε.

Δελτία ειδήσεων καναλιών και ραδιοφώνων, εφημερίδες μας λένε για τον πρώην Δήμαρχο, για το αποχετευτικό της Πάφου, για τις κλεψιές και τις απατεωνιές, για εκείνες και τις άλλες ατασθαλίες, μας βομβαρδίζουν με το κάθε στραβό γίνεται στην μικρή μας χώρα.

Σίγουρα όλα αυτά πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας αλλά όχι μόνο αυτά γιατί ο κόσμος γονάτισε και δεν αντέχει άλλο. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι αν τα κανάλια αλλάξουν τροπάριο θα λυθούν δια μαγείας τα προβλήματά μας αλλά χωρίς ελπίδα και ψυχολογία δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσουμε κεφάλι.

Μήπως δεν είναι καλό νέο ότι στις 16 Δεκεμβρίου η Τράπεζα Κύπρου εισέρχεται μετά από 22 μήνες στο χρηματιστήριο Κύπρου και Αθηνών.

Μήπως δεν είναι καλό νέο ότι από 1 Ιανουαρίου θα χαμηλώσουν τα επιτόκια;

Μήπως δεν είναι καλό νέο ότι είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση για μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου;

Μήπως δεν είναι καλό νέο ότι ξεκινά η ανέγερση για 3 νέους ουρανοξύστες στην Λεμεσό; Και υπάρχουν και άλλες ειδήσεις που μπορούν να ανεβάσουν την ψυχολογία μας.

Γι’ αυτό οι φίλοι δημοσιογράφοι πρέπει άμεσα να δούνε και αυτή την πλευρά του νομίσματος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media