Ξεφυτρώνοντας στο πεζοδρόμιο

και χοπ!

κίτρινα, γκρι, με κόκκινα ματάκια, φωσφορίζοντα καμιά φορά, ψυχρά.

μεταλλικά καραφλά λουλούδια, φαλλοειδείς κορμοί ενός αστικού δάσους, μακρόστενα σπυριά πεζοδρομίου κακόφημου δρόμου. κακόφημου, όχι επειδή υποδέχεται (τα πιο) στυγερά εγκλήματα, αλλά επειδή ο ίδιος γίνεται θύμα των τάσεων των τετράτροχων γόμαρων, να τον καβαλούν και να ασελγούν εις βάρος του, και άρα των πεζών.

κάγκελα εναντίον λογικής

αν δε θες να φύγει το βρέφος σου από το κρεβατάκι του, φυτεύεις κάγκελα γύρω γύρω. αν δε θες να πέσει το παιδάκι σου από το μπαλκόνι, επιπλέον προστασία θα κατασκευάσεις, για να το προστατέψεις. σε κάποια στιγμή θα ωριμάσει, και η λογική θα το αποτρέπει από ενδεχόμενο τραυματισμό. οπότε δε θα τα χρειάζεστε.

στυλάκια εναντίον λογικής

βάψε τα. δημιουργικά κιόλας, πολύχρωμα, με διάφορα θέματα. για να τα βλέπουν και να χαίρονται. τα παιδάκια. αν όμως αφαιρέσεις τα γοητευτικά πασσαλάκια από εκεί, η λογική του βρέφους θα επικρατήσει, και τα παιδάκια θα «πέσουν»: στη θέση των στύλων θα βρεθούν μονομιάς οι μεταλλικές, γυαλιστερές και μη καμπίνες μετακίνησης μέχρι και έξι ατόμων, και έχοντας πρόσφατα εξυπηρετήσει, μάλλον ένα άτομο, θα καταλάβουν το χώρο. η κίτρινη διπλή γραμμή, κινηματογραφικά υπέροχη. κομπάρσος.

και για να μεγαλώσει το παιδάκι, ούτε λόγος.

παλλούτζια εναντίον λογικής

πάσσαλοι εναντίον παιδείας.

κάνε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης σου, και μάντεψε ποιος κερδίζει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media