Χριστουγεννιάτικο χωριό…

το χριστουγεννιάτικο χωριό αποφασίζει θαρραλέα να στραφεί στην ποιότητα χωρίς να υπολογίζει το εμπορικό κόστος. και μπράβο του.

σταν, τάμτα, παπαρίζου, ρέμος, φουρέιρα, βίσση, χατζηγιάννης, σταβέντο, ευριδίκη, melisses και άλλοι πολλοί εμπνευσμένοι καλλιτέχνες στην πρώτη γραμμή της πολιτιστικής μάχης. 

η καινοτομία και οι φρέσκες ιδέες των διοργανωτών δίνουν την ευκαιρία στα 16χρονα αλλά και σε όσους ακόμη νιώθουν ότι ανήκουν σε αυτό το ηλικιακό εύρος (ή και σε ακόμα πιο νέο) να αποφύγουν τις επιταγές της μόδας και μαζικής κατανάλωσης, παρακολουθώντας  από κοντά εκδηλώσεις πρωτότυπες όσο ένα γαρύφαλλο στη χούφτα του πέτρου γαϊτάνου.

αυτή η πρωτοτυπία στη σύνθεση, η ριζοσπαστική καινοτομία στη μελωδία και η δυσνόητη-πλην όμως μαγευτική, (άμα την καταλάβεις βαθιά) ποίηση στο στίχο που διακρίνεται στα άσματα που θα ακουστούν, θα διακινδυνεύσουν να θυσιάσουν το εύκολο κέρδος στο βωμό της μουσικής και πολιτισμικής εκπαίδευσης της λεμεσιανής νεολαίας.

η εκπαίδευση θα διαρκέσει από 1 δεκεμβρίου εώς 11 γενάρη.

δυστυχώς φέτος το χωριό μεταφέρεται εκτός κέντρου πόλης, και για αυτό φταίνε οι ιδιότροποι κάτοικοι της περιοχής του γσο όπου είχε γίνει πέρυσι: αυτή η ανεκδιήγητη μικρή μερίδα πολιτών ήθελαν να ξεκουραστούν (άκουσον άκουσον) το βράδυ, αυτοί και οι γριές-μωρά που είχαν μες στο σπίτι στη 1 το βράδυ. 

που ενώ θα έπρεπε να ήταν ευγνώμονες για τη δωρεάν απόλαυση του μελωδικού ουρλιαχτού του pop-idol την ώρα που του πατούσαν το μικρό δάχτυλου του ποδιού, παραπονέθηκαν. καλά να πάθετε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media