Ο Νταβούτογλου τουμπάρει την Ελληνική Κυβέρνηση

Μεγάλος φόβος και αγωνία θα πρέπει να μας διακατέχει από τα αποτελέσματα της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Τουρκίας Νταβούτογλου στην Ελλάδα. Καταρχήν δεν έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη επειδή ο εισβολέας ξαναεισέβαλε στην δύσμοιρη πατρίδα μας και συνεχίζει για δεύτερη φορά, να κατακρατεί εδάφη μας (ΑΟΖ) χωρίς να σέβεται κανένα κανόνα, διεθνείς νόμους, διεθνείς αποφάσεις και κάθε έννομη τάξη.

Μόνο και μόνο γι’ αυτές τους τις πράξεις, όχι σε άγνωστη και μακρινή χώρα προς την Ελλάδα, αλλά στην αδελφή τους χώρα την Κυπριακή Δημοκρατία, δεν θα έπρεπε να τους επέτρεπαν να πλησιάσουν την Αθήνα. Διερωτάται κάποιος, την Ελλάδα είναι δυνατό να την επισκέπτονται κλέφτες και απατεώνες και να τους υποδέχονται κι’ όλας με τιμές; Το Μπαρμπαρός είναι μέσα στο υπογάστριο μας κύριοι ηγέτες της Μητρός Πατρίδας, δεν τρέχει τίποτε για σας, αδέλφια μας;

Κύριοι της ελληνικής κυβέρνησης ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να διαπραγματεύεστε το φυσικό μας αέριο με το τούρκο διεκδικητή, καταχραστή και άρπαγα Νταβούτογλου; Εμείς σαν κυβέρνηση και πολιτική ηγεσία τους κόψαμε μιας και έξω το βήχα γύρω από το φυσικό μας αέριο. Δεν είναι επιτρεπτό να κατατεθεί στη τράπεζα των ενδοκυπριακών διαπραγματεύσεων το θέμα του φυσικού αερίου, καμία σχέση έχει αυτό το θέμα με τις ενδοκυπριακές συνομιλίες. Είναι το μοναδικό όπλο μας για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε το δίκαιο σ’ αυτό το τόπο. Αλλοίμονο μας εάν υποχωρήσουμε και επιτρέψουμε την εμπλοκή του φυσικού αερίου μας, με τις ατέρμονες ατελέσφορες, αντιπαραγωγικές και πολυετείς ενδοκυπριακές συνομιλίες.

Ο πάντοτε λύκος Νταβούτογλου φόρεσε την προβιά του προβάτου και με το χαζό χαμόγελο του πήγε στην Αθήνα να τους πουλήσει ψευτιά, υποκρισία και καλοσύνη, κατορθώνοντας να τους πείσει ότι μέσω του εμπορίου και των οικονομικών σχέσεων, θα λύσει και τα εθνικά μας θέματα, κύρια το κυπριακό.

Ο μεγάλος μου φόβος είναι ότι κατόρθωσε και τούμπαρε την ελληνική κυβέρνηση και ιδιαιτέρως τον ευκολόπιστο Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ας ανοίξουν τα μάτια τους όλοι εδώ στην Κύπρο, αλλά ιδιαιτέρως στην Ελλάδα ότι δεν είναι αστεία τα εθνικά μας θέματα με την Τουρκία. Δεν έχουν καμία πρόθεση να συμβιβαστούν αυτοί πέραν από την απόκτηση κι’ άλλων δικαιωμάτων πάνω στη πατρίδα μας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media