• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Κύπρος
  • Έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης για την υπόθεση Ουζόχο, πιθανόν και άλλες καταθέσεις σήμερα
Έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης για την υπόθεση Ουζόχο, πιθανόν και άλλες καταθέσεις σήμερα

Έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης για την υπόθεση Ουζόχο, πιθανόν και άλλες καταθέσεις σήμερα

Ολοκληρώθηκε πριν το μεσημέρι κατάθεση που έδωσε σήμερα στην Αστυνομία ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, σε σχέση με τη διερευνώμενη καταγγελία του Απόλλωνα για το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Πρόθεση της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Αρχηγείου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι να λάβει σήμερα, εκ νέου κατάθεση από τον Νιγηριανό τερματοφύλακα και από ένα ακόμη ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης. Ο κύκλος των καταθέσεων από παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Την Παρασκευή, γύρω στις 20.30, συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση 42χρονος από τη Λευκωσία, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε το Σάββατο την τριήμερη κράτηση του υπόπτου σε σχέση με τη διερευνώμενη καταγγελία του Απόλλωνα για το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

Ικανοποίηση Απόλλωνα για ακύρωση δελτίου υγείας Ουζόχο

Ικανοποίηση εκφράζει ο Απόλλωνας για την απόφαση του ΚΟΑ να ακυρώσει το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο.

Εκπρόσωπος του Απόλλωνα ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως το όλο θέμα, μετά την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία και τις εξελίξεις στην υπόθεση, τυγχάνει διαχείρισης από τους νομικούς συμβούλους και την ηγεσία της λεμεσιανής ομάδας. Εξέφρασε, παράλληλα, την ικανοποίηση της ομάδας του για την απόφαση του ΚΟΑ σε σχέση με το δελτίο υγείας του Ουζόχο.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου της Ανόρθωσης στη Λεμεσό, που δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media