• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Κύπρος
  • Αναχώρησε ο Ισραηλινός γιατρός, κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση υγείας Δ. Χριστόφια
Αναχώρησε ο Ισραηλινός γιατρός, κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση υγείας Δ. Χριστόφια

Αναχώρησε ο Ισραηλινός γιατρός, κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση υγείας Δ. Χριστόφια

Αναχώρησε το απόγευμα από την Κύπρο ο Ισραηλινός λοιμωξιολόγος, ο οποίος σε συνεργασία με τους ιατρούς στην Κύπρο, αξιολόγησε την κατάσταση της υγείας του πρώτην Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, που παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από πηγές του Υπουργείου Υγείας, ο Ισραηλινός γιατρός του νοσοκομείου Τελ Ασομέρ, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, για επαναξιολόγηση της κατάστασής του κ. Χριστόφια μαζί με την ομάδα των Κύπριων γιατρών του.

Η κατάσταση της υγείας του δεν παρουσιάζει μεταβολή και είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Ο Ισραηλινός γιατρός, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές, εξέφρασε ικανοποίηση για τους χειρισμούς που έχουν γίνει στο πλαίσιο της παροχής θεραπευτικής αγωγής προς τον ασθενή.

Σημείωσαν, ακόμη, πως τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας έχουν αποσταλεί στο νοσοκομείο Τελ Ασομέρ προκειμένου να τα αξιολογήσουν και άλλοι γιατροί. Οι Ισραηλινοί γιατροί θα βρίσκονται σε επικοινωνία με τους Κύπριους συναδέλφους τους για οτιδήποτε χρειαστεί και εάν παραστεί ανάγκη το Υπουργείο Υγείας θα μετακαλέσει και πάλι γιατρό από το εξωτερικό ή θα φροντίσει για τη μεταφορά του ασθενούς σε νοσηλευτήριο εκτός Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media