Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με μητέρα που κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά της στο σπίτι

Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με μητέρα που κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά της στο σπίτι

Γυναίκα, ηλικίας 55 ετών, κλειδώθηκε στο σπίτι της μαζί με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 8 ετών, και αρνείται να τα επιστρέψει, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με τους ειδικούς της Αστυνομίας που βρίσκονται στον χώρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Γραφείο Ευημερίας εξέδωσε διάταγμα κηδεμονίας για τα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 8 ετών, σύμφωνα με το οποίο τα παιδιά διαμένουν αλλού.

Τα δύο παιδιά έπρεπε να είχαν επιστρέψει σε λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, ωστόσο αντί αυτού η μητέρα κλειδώθηκε στο σπίτι. Στη σκηνή μετέβησαν αστυνομικοί και διαπραγματευτές της Αστυνομίας, ενώ έχει εκδοθεί διάταγμα υποχρεωτικής εξέτασης της μητέρας από γιατρό.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

19:30  Έληξε το επεισόδιο στην Πάφο, σε λειτουργούς του Γρ. Ευημερίας τα παιδιά

Έληξε, πριν από λίγο, το επεισόδιο στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, τα παιδιά έχουν παραληφθεί από λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας, ενώ η 55χρονη μεταφέρεται για εκτέλεση του διατάγματος υποχρεωτικής εξέτασης.

Οι διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας με την 55χρονη, που κλειδώθηκε στο σπίτι της μαζί με τα δύο δίδυμα παιδιά της, ηλικίας 8 ετών, άρχισαν από το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου έχει παραχωρήσει την κηδεμονία των παιδιών της στο Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας.

Τα παιδιά τα είχε παραλάβει σήμερα από το σχολείο ο πατέρας τους και αντί να τα μεταφέρει στην παιδική στέγη, τα είχε παραδώσει στη μητέρα τους.

Εναντίον της 55χρονης μητέρας εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την παρακοή του διατάγματος κηδεμονίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση