• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Κύπρος
  • Σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας μαθητής από το Φρέναρος που τραυματίστηκε σε τροχαίο
Σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας μαθητής από το Φρέναρος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας μαθητής από το Φρέναρος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μαθητής, ηλικίας 14 ετών από το Φρέναρος, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 13.40, μικρό λεωφορείο μετέφερε μαθητές από το Γυμνάσιο «Πάνου Ιωάννου» στην Οδό Φώτη Πίττα, με κατεύθυνση το κέντρο της Κοινότητας Φρενάρους.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός του λεωφορείου, περίπου δέκα μέτρα πριν από διάβαση πεζών, όπου δεν υπάρχει στάση, σταμάτησε για να αποβιβάσει μαθητές.

Στην προσπάθεια ενός από τους μαθητές ηλικίας 14 χρόνων, να διασταυρώσει το δρόμο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που φαίνεται να προσπαθούσε να προσπεράσει το λεωφορείο από την αντίθετη λωρίδα.

Ο μαθητής, που κτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, έπεσε στο έδαφος και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατροί διαπιστώθηκε ότι φέρει θλάση πνεύμονα, εγκεφαλική διάσειση και κάταγμα κρανίου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του 14χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο με την υγεία του να κρίνεται ως σοβαρή.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου τα οποία διερευνούν εξετάσεις, ενώ μέρος της Οδού Φώτη Πίττα αποκόπηκε για αρκετή ώρα μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμόχωστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αναζήτηση