Θετικό κρούσμα κορωνοϊου σε ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η ΚΟΠ

Θετικό κρούσμα κορωνοϊου σε ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η ΚΟΠ

Για την ύπαρξη θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άτλα Αγλαντζιάς, ενημερώθηκε η ΚΟΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυπριακής Ομοσπονδίας, αμέσως μετά τη διαπίστωση του κρούσματος, τέθηκαν σε εφαρμογή τόσο το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ αλλά και τα Πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Η διαδικασία ιχνηλάτησης είναι σε εξέλιξη και θα καλύψει και ομάδες με τις οποίες πρόσφατα ο Άτλας Αγλαντζιάς είχε φιλικούς αγώνες. Πρόκειται για τις ομάδες ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού, Χαλκάνωρα Ιδαλίου και Πρόοδο Καϊμακλίου.

Με αυτή την ευκαιρία, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επαναλαμβάνει την έκκληση της για αυστηρή εφαρμογή των προνοιών του Πρωτοκόλλου της ΚΟΠ τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις όλων των ομάδων όλων των ηλικιών και κατηγοριών για διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Διευκρίνιση ΚΟΠ για ποδοσφαιριστή ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό

H ομάδα του Άτλα δεν αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα με τον Χαλκάνορα Ιδαλίου, όμως, ο ποδοσφαιριστής ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον ιό Covid-19, ήρθε σε επαφή με την ομάδα του Χαλκάνορα, διευκρινίζει, σε νεότερη ανακοίνωση της, η ΚΟΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, προς αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων και σε σχέση με προηγούμενη ανακοίνωση για το θετικό κρούσμα Covid-19 σε ποδοσφαιριστή του Άτλα Αγλαντζιάς, η Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι, η ομάδα του Άτλα δεν αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα με τον Χαλκάνορα Ιδαλίου.

Όμως, ο ποδοσφαιριστής ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον ιό, ήρθε σε επαφή με την ομάδα του Χαλκάνορα και ως εκ τούτου, πρέπει να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που προνοούνται από το Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση