Τρία κλαπέντα οχήματα εντόπισε η Αστυνομία

Τρία κλαπέντα οχήματα εντόπισε η Αστυνομία


Η Αστυνομία εντόπισε τρία οχήματα που είχαν κλαπεί τις προηγούμενες μέρες στην Πάφο.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν στην Πάφο και το τρίτο εντοπίστηκε στη Λεμεσό και μεταφέρθηκε από μέλη της αστυνομικής δύναμης στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ένα όχημα είχε κλαπεί στις 3.12.2020 από την Πάφο, και ανεβρέθηκε άθικτο. Το άλλο όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή του χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου στη Χλώρακα και το τρίτο σε περιοχή της Λεμεσού.

Αφού έγιναν οι επιστημονικές εξετάσεις, το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν τα οχήματα για διάφορες παράνομες δραστηριότητες, κυρίως διαρρήξεις και κλοπές και ακολούθως τα εγκατέλειψαν.

Εξάλλου, σε μια άλλη περίπτωση καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πάφου από την ιδιοκτήτρια οχήματος η κλοπή του. Όπως ανέφερε, το όχημα βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην οποία διαμένει η ιδιοκτήτρια, στον Μούταλλο. Η αξία του υπολογίζεται στα 1.500 ευρώ.

Η κλοπή, σύμφωνα με την παραπονούμενη, έγινε μεταξύ των ημερομηνιών 28 με 29 Δεκεμβρίου του 2020.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".