Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό γυναίκας, η οποία αγνοείται στη περιοχή Φοινικούδων

Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό γυναίκας, η οποία αγνοείται στη περιοχή Φοινικούδων


Συνεχίζονται από πεζά περίπολα, θερμικές κάμερες και drone οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό γυναίκας, ηλικίας 70 περίπου ετών, η οποία εισήλθε γύρω στη μία το μεσημέρι στη θάλασσα, στην περιοχή των Φοινικούδων στη Λάρνακα, και έκτοτε αγνοείται.

Σε δελτίο Τύπου του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας αναφέρεται ότι «σήμερα, γύρω στις 15.40, το Κέντρο έλαβε πληροφορία πως γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Το αγνοούμενο άτομο είχε μεταβεί με φιλικό πρόσωπο στην περιοχή και εισήλθε μόνη της στη θάλασσα για κολύμπι από τη μία το μεσημέρι και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής».

Προστίθεται ότι ενεργοποιήθηκε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ». Στην περιοχή στάλθηκαν πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής & Μονάδας Αεροπορικών επιχειρήσεων της Αστυνομίας, για να διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας. Η γυναίκα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες από τα μέσα Έρευνας και Διάσωσης, δυστυχώς μέχρι τις 18.30 δεν είχε ανευρεθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονταν από πεζά περίπολα, θερμικές κάμερες και drone.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «οι προσπάθειες για εντοπισμό του αγνοούμενου προσώπου θα συνεχιστούν αύριο πρωί, με το πρώτο φως της ημέρας. Το ΚΣΕΔ παρακαλεί το κοινό, σε περίπτωση που έχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που πιθανόν να βοηθήσει την επιχείρηση, να επικοινωνεί στο τηλέφωνο του Κέντρου Επιχειρήσεων (+357 1441)».

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".