Skip to main content
Αλλοδαπός τραυματίστηκε από πτώση αλεξιπτώτου πλαγιάς σε δύσβατη τοποθεσία στο Κάβο Γκρέκο

Αλλοδαπός τραυματίστηκε από πτώση αλεξιπτώτου πλαγιάς σε δύσβατη τοποθεσία στο Κάβο Γκρέκο


Γάλλος ηλικίας 51 ετών, νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα και κατάγματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ύστερα από πτώση του αλεξίπτωτου πλαγιάς με κινητήρα σε δύσβατη περιοχή στο Κάβο Γκρέκο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης αναφέρεται ότι «γύρω στις 6 σήμερα το απόγευμα το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία που αφορούσε πτώση αλεξιπτώτου πλαγιάς με κινητήρα σε δύσβατη τοποθεσία στην περιοχή Κάβο Γκρέκο».

Προστίθεται ότι «το Κέντρο κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Παραλιμνίου, πεζό περίπολο της ΑΔΕ Αμμοχώστου, καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ)».

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Παραλιμνίου «ανέσυρε τον τραυματία τον παρέδωσε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Πρόκειται για Γάλλο, 51 χρονών ο οποίος φέρει πολλαπλά τραύματα και κατάγματα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για το περιστατικό «ενημερώθηκε αρμοδίως η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων».

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση