Βοήθεια σε δύο γυναίκες για να μεταβούν σε νοσοκομείο παρείχαν μέλη της Αστυνομίας

Βοήθεια σε δύο γυναίκες για να μεταβούν σε νοσοκομείο παρείχαν μέλη της Αστυνομίας


Βοήθεια σε δύο γυναίκες που χρειάστηκε να μεταβούν επειγόντως σε νοσοκομείο, παρείχαν μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας. Η μία γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική λόγω πρόωρου τοκετού και η δεύτερη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών ιδιωτικού νοσοκομείου για λόγους υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πρωί της Δευτέρας, μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, που βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κλήθηκαν και έσπευσαν για εντοπισμό και παροχή βοήθειας σε γυναίκα ηλικίας 32 ετών, η οποία βρισκόταν σε διαδικασία πρόωρου τοκετού και κατευθυνόταν με τον σύζυγό της προς τη Λευκωσία. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το ζεύγος στον αυτοκινητόδρομο παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών και με ασφάλεια τους συνόδευσαν με το περιπολικό όχημα σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία. «Η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επιπλέον, το βράδυ της Δευτέρας, στις 11μμ, 26χρονη γυναίκα επικοινώνησε με τον εργοδότη της και του ανέφερε ότι ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο κατευθυνόμενη προς το χωριό όπου διαμένει, αισθάνθηκε πόνους και μούδιασμα στο σώμα. Την ίδια ώρα διακόπηκε η σύνδεση της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, με τον εργοδότη της να σπεύδει να την εντοπίσει στον αυτοκινητόδρομο.

Σε σημείο του αυτοκινητόδρομου στο ύψος της Ανθούπολης, βρισκόταν για έλεγχο περίπολος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, της Τροχαίας Αρχηγείου, που προσέγγισε ο εργοδότης της 26χρονης και αφού ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας τι συνέβαινε, ζήτησε τη βοήθειά τους για εντοπισμό της, αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας στον αυτοκινητόδρομο, σε σημείο μετά την έξοδο προς το χωριό Μάμμαρι και αφού η ίδια ζήτησε όπως μεταφερθεί με το όχημά της σε Νοσοκομείο, μέλος της Αστυνομίας την οδήγησε με το όχημά της, συνοδεία του αστυνομικού περιπολικού, σε ιδιωτικό Νοσοκομείο, όπου αυτή εισήχθη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών για ιατρικές εξετάσεις. Αφού έτυχε των απαραίτητων εξετάσεων και περίθαλψης, στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".